R RR_Raskolnikov Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2021 #1 Evet arkadaşlar, bir süre önce HP 15S-FQ2028NT (2N2m9EA) model bir bilgisayar aldım. FIFA Online 4 oynamak istiyorum düşük ayarlarda da olsa. Sizce kaldırır mı? HP 15s-fq2028nt (2N2M9EA) Notebook
Evet arkadaşlar, bir süre önce HP 15S-FQ2028NT (2N2m9EA) model bir bilgisayar aldım. FIFA Online 4 oynamak istiyorum düşük ayarlarda da olsa. Sizce kaldırır mı? HP 15s-fq2028nt (2N2M9EA) Notebook
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.363 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 14 Eylül 2021 #2 Bu videoya göre çoğu oyunda 720p'de 30 FPS'i geçiyor. FIFA da oynanabilir gibi geldi ama kesin bir şey diyemem. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu videoya göre çoğu oyunda 720p'de 30 FPS'i geçiyor. FIFA da oynanabilir gibi geldi ama kesin bir şey diyemem. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
R RR_Raskolnikov Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2021 #3 Lee Yubin dedi: Bu videoya göre çoğu oyunda 720P'de 30 FPS'i geçiyor. FIFA da oynanabilir gibi geldi ama kesin bir şey diyemem. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sağ ol kardeşim.
Lee Yubin dedi: Bu videoya göre çoğu oyunda 720P'de 30 FPS'i geçiyor. FIFA da oynanabilir gibi geldi ama kesin bir şey diyemem. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sağ ol kardeşim.
M MertDengz Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 140 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endüstri Mühendisliği Öğrencisi 14 Eylül 2021 #4 Yüksek ayarlarda çok rahat oynarsın.