i5-1135G7 işlemci yükte 90 derece oluyor

Sabitleme var sanırım bir bakar mısın?

Ellememeyi düşünüyorum fan temizliği ve termal macun süreceğim sorun düzelmez ise duruma göre sorunu hallederim cevaplar için teşekkür ederim.
Sıcaklık yüzünden drop yiyorum bir de işlemcinin performansını düşürür
sem bayağı kötü olacak gibi.

Undervolt yapılabilir ancak o işlemciler pek Undervolt'a yatkın değil. Yine de deneyebiliriz.
Undervolt yapabilirsiniz. @erengore hocam bu konuda çok bilgili.
Teşekkürler.

Pacify oynaken SS aldım dereceler böyle program mı bozuk anlamadım.
Ve oyun işlemcinin yarısını falan kullanıyor.
Undervolt yapılabilir ancak o işlemciler pek Undervolt'a yatkın değil. Yine de deneyebiliriz.

Teşekkürler.
En alttaki çizgiyi sağ tarafa, diğerlerini ise 2 GHz yapıp "Apply" tuşuna basın. Başta gösterdiğim kutucukları da işaretlemeyi unutmayın.

Dosya Ekleri

• 20210807124613_1.jpg
    112,8 KB · Görüntüleme: 56
Pacify oynaken SS aldım dereceler böyle program mı bozuk anlamadım.
Ve oyun işlemcinin yarısını falan kullanıyor.

0.7 voltaj, 2,5 GHz frekansta bu kadar ısınıyorsa termal macun yerine pad koymuşlar herhalde. İyi bir termal macun sürseniz iyi olur.

0.7 voltaj, 2,5 GHz frekansta bu kadar ısınıyorsa termal macun yerine pad koymuşlar herhalde. İyi bir termal macun sürseniz iyi olur.

Bir başlık daha açtım sürmemelisin zaten termal macun vardır oyun işlemcisi değil dediler.

Bir başlık daha açtım sürmemelisin zaten termal macun vardır oyun işlemcisi değil dediler.

Isınması normal değil. O kadar güç harcayabiliyorsa sorun oradadır zaten. Oyun işlemcisi olmasa bile oynatabilir.

Isınması normal değil. O kadar güç harcayabiliyorsa sorun oradadır zaten. Oyun işlemcisi olmasa bile oynatabilir.

Aynısını söyledim Pacify zorlamadan acmali ama garantisi gider dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…