i5 1135G7 laptop ofis ve iş için yeterli mi?

GesseG

Centipat
Daha fazla  
Soru belli zaten, ofis için gündelik işler için yeterli olur mu?
i5 1135G7.
Intel Iris Xe.
16 RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu işlemciyi kesinlikle önermiyorum, full turbo boost tabanlı çalışıyor ve çok ısınıyor.Isındığı zaman da güç kıstığında temel frekansı çok düşük olduğu için ani takılmalar, kasmalar yaşatıyor. Bunu 1.0 turbo motorlar gibi düşünebilirsiniz, turbo olmadan performansları oldukça vasattır ancak turbo sayesinde oldukça verimlilerdir. Bu işlemcininde performansı normalde iyi ancak stabil değil.

Bu işlemciye sahip ASUS X515 model laptop kullanıyorum, günlük kullanım için gayet güçlü işlemci, PyCharm gibi görece ağır IDE'ler kullanıyorum ve hiçbir şekilde ısınma yavaşlama sorunu olmadığı gibi fan sesi bile duymuyorum.

Bu işlemciyi kesinlikle önermiyorum, Full Turbo Boost tabanlı çalışıyor ve çok ısınıyor. Isındığı zaman da güç kıstığında temel frekansı çok düşük olduğu için ani takılmalar, kasmalar yaşatıyor. Bunu 1.0 Turbo motorlar gibi düşünebilirsiniz, Turbo olmadan performansları oldukça vasattır ancak Turbo sayesinde oldukça verimlilerdir. Bu işlemcinin de performansı normalde iyi ancak stabil değil.

Ya ben Google da gezicem öyle oyun falan yok yine de sıkıntı olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı