kopkeliekmek Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 4.889 Çözümler 31 28 Ekim 2023 #11 677472 dedi: 720p oynamaya alıştım biraz pikselleşiyor görüntü ama benim için kasmaması yeterli. Genişletmek için tıkla... Ortalama 25FPS civarı veriyor. Yeri gelecek 20'lere düşecek. Sabit 30 asla vermiyor. 30'un hep altında. Bu da oyun zevkini hayli düşürür. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
677472 dedi: 720p oynamaya alıştım biraz pikselleşiyor görüntü ama benim için kasmaması yeterli. Genişletmek için tıkla... Ortalama 25FPS civarı veriyor. Yeri gelecek 20'lere düşecek. Sabit 30 asla vermiyor. 30'un hep altında. Bu da oyun zevkini hayli düşürür. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
layta Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 654 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #12 677472 dedi: 3 yıl bu cihazla devam edeceğim de sonra çok daha iyi bir laptopa geçeceğim hocam. Genişletmek için tıkla... 3 yılda kim öle kim kala dostum ben olsam hiç bulaşmazdım.
677472 dedi: 3 yıl bu cihazla devam edeceğim de sonra çok daha iyi bir laptopa geçeceğim hocam. Genişletmek için tıkla... 3 yılda kim öle kim kala dostum ben olsam hiç bulaşmazdım.
U unplugged Kilopat Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 953 Çözümler 6 28 Ekim 2023 #13 layta dedi: 3 yılda kim öle kim kala dostum ben olsam hiç bulaşmazdım. Genişletmek için tıkla... Hocam 3 yıl yaşarsan şükret zaten.
layta dedi: 3 yılda kim öle kim kala dostum ben olsam hiç bulaşmazdım. Genişletmek için tıkla... Hocam 3 yıl yaşarsan şükret zaten.
6 677472 Picopat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 947 Çözümler 1 28 Ekim 2023 #14 layta dedi: 3 yılda kim öle kim kala dostum ben olsam hiç bulaşmazdım. Genişletmek için tıkla... ilerideki laptop için de mi alınmaz yani hocam. unplugged dedi: Hocam 3 yıl yaşarsan şükret zaten. Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyorsunuz hocam bu laptopu da yeni aldım sayılır 1.5 yıl oldu da AAA oyunlarda performansı iyi değil galiba.
layta dedi: 3 yılda kim öle kim kala dostum ben olsam hiç bulaşmazdım. Genişletmek için tıkla... ilerideki laptop için de mi alınmaz yani hocam. unplugged dedi: Hocam 3 yıl yaşarsan şükret zaten. Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyorsunuz hocam bu laptopu da yeni aldım sayılır 1.5 yıl oldu da AAA oyunlarda performansı iyi değil galiba.