kayyaria12 Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #1 RAM 8 GB SSD veya HDD modeli Intel(R) ıris(r) Xe Graphics. Ekran kartı 11th gen Intel(R) Core(tm) i5-1135G7 Donanım: Ekran kartı: Intel(R) ıris(r) Xe Graphics. İşlemci: 11th gen Intel(R) Core(tm) i5-1135G7 RAM 8 GB.
Donanım: Ekran kartı: Intel(R) ıris(r) Xe Graphics. İşlemci: 11th gen Intel(R) Core(tm) i5-1135G7 RAM 8 GB.
Golden.Nyks Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 3.177 Çözümler 20 7 Şubat 2024 #2 Sanmıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sanmıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
kayyaria12 Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #3 Golden.Nyks dedi: Sanmıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ama bu chapter 3 ve chapter 3'ün grafikleri chapter 2'den kat kat daha iyi? Son düzenleme: 7 Şubat 2024
Golden.Nyks dedi: Sanmıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ama bu chapter 3 ve chapter 3'ün grafikleri chapter 2'den kat kat daha iyi?
Golden.Nyks Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 3.177 Çözümler 20 7 Şubat 2024 #4 kayyaria12 dedi: Ama bu chapter 3 ve chapter 3'ün grafikleri chapter 2'den kat kat daha iyi? Genişletmek için tıkla... Chapler 2 bulamadım ama yine sıkıntı çünkü adamda 2x8 RAM var sende 1x8. Dual channel RAM'ler FPS'e ciddi manada etki ediyor.
kayyaria12 dedi: Ama bu chapter 3 ve chapter 3'ün grafikleri chapter 2'den kat kat daha iyi? Genişletmek için tıkla... Chapler 2 bulamadım ama yine sıkıntı çünkü adamda 2x8 RAM var sende 1x8. Dual channel RAM'ler FPS'e ciddi manada etki ediyor.
kayyaria12 Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #5 Golden.Nyks dedi: Chapler 2 bulamadım ama yine sıkıntı çünkü adamda 2x8 RAM var sende 1X8. Dual channel RAM'ler FPS'e ciddi manada etki ediyor. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
Golden.Nyks dedi: Chapler 2 bulamadım ama yine sıkıntı çünkü adamda 2x8 RAM var sende 1X8. Dual channel RAM'ler FPS'e ciddi manada etki ediyor. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.