i5 1135G7 sistem PUBG'de 20 FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

WukuWukong

Hectopat
Daha fazla  
RAM
1x8 GB, 3200 MHz
SSD veya HDD modeli
SK hynix BC711 (256 GB)
Ekran kartı
Intel iris Xe
İşlemci
İntel i5 1135G7
Arkadaşlar merhaba, ben bir şey soracağım: Oyun grafiğini ve çözünürlüğünü kasmasın diye piksel piksel yaptığımız durumlar oluyor. Yine de kasıyor 20 FPS oluyor. Çok saçma geliyor bu bana. Nasıl oluyor bu yani Valorant'ı 130(ful çözünürlükte 100FPS) FPS'e kadar açan PC mesela neden PUBG'de piksel piksel oynamaya rağmen 20 FPS oluyor. Bu çok saçma geliyor bana bilen kişiler aydınlatırsa sevinirim)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çünkü PUBG harici ekran kartı isteyen bir oyun. İşlemcinin dahili grafik birimi ile ancak o FPS leri alırsınız zaten.

Çünkü PUBG harici ekran kartı isteyen bir oyun. İşlemcinin dahili grafik birimi ile ancak o FPS leri alırsınız zaten.
Ben başlığa bunu koymamıştım ve sadece örnek olarak vermiştim. Sizin dediğinizde bunun cevabı olmamalı bence.

Ben başlığa bunu koymamıştım ve sadece örnek olarak vermiştim. Sizin dediğinizde bunun cevabı olmamalı bence.
Demek istediğimi anlatamadım galiba.Düşük ayarlarda bu işlemci ortalama 40FPS alıyor.Fakat sizde single channel RAM kaynaklı performans epey düşüyor.RAM Upgrade ile performans yükseltebilirsiniz.

Demek istediğimi anlatamadım galiba.Düşük ayarlarda bu işlemci ortalama 40FPS alıyor.Fakat sizde single channel RAM kaynaklı performans epey düşüyor.RAM Upgrade ile performans yükseltebilirsiniz.
Oyunun istediği önerilen işlemci Intel Core i5-6600K ama benimki ondan azda olsa üstün karşılaştırmadan baktım. Admin başlığı değiştirmiş ve konu farklı yere sapmış ben PUBG'den sadece örnek verdim. Valo'da piksel piksel yapmadan o fps'i alıp daha kötü grafikte oynayıp piksel piksel yaptığım halde diğer oyunun özelliği ne ki fps bu kadar düşük olabiliyor. Tamam İris Xe iyi değil ama saçmalık bence. PUBG'den sadece örnek verdim başka oyunlarda olabilir.

Valorant ile PUBG'yi kıyaslayarak yanlış yapıyorsunuz zaten. Grafik anlamında PUBG çok daha ağır bir oyun Valorant'a göre. Bu sebeple PUBG'de FPS'ler bu şekilde. Belki sıcaklıklardan dolayı thermal throttle olabilir de.

CS:GO'da 80 FPS civarı alıyorum CS:GO'nun grafiğide günümüze göre bile gayet iyi bence. Hatta 120 civarlarına da çıktığı oluyor. Saçma geliyor ya. Yüksek donanıma sahip cihaz satışı yapılması için gibime geliyor. Herkes ekmeğinde sonuçta.

Selam dostum bir kaç şey sorabilir miyim
Aynı sisteme sahibim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…