i5 1135G7 sistemde Wallpaper Engine kullanılmalı mı?

677472

Picopat
Merhaba. Laptop özelliklerim i5 1135G7 MX330 8 GB RAM 512 GB SSD bu laptopta Wallpaper Engine açarsam akıcılığı gider mi laptopun kasar mı yani zorlar mı bilgisayarı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maksimum 10 mb RAM kullanan bir uygulama hiçbir yavaşlığa sebep olmaz.

@677472 Hocam doğru ayarlar yapıldıktan sonra sizinkinden 10 kat daha düşük performanstaki bilgisayarda bile sorunsuz kullanılabilen bir program. Performans açısından sorun yaşamazsınız. Tabii tekrar belirteyim doğru ayarlar yapılığı sürece.

Nasıl doğru ayar yapabilirim hocam peki.

Duvar kâğıdını sadece masaüstündeyken görebiliyorsun diye programda performans ayarları var. Oradan "diğer uygulamalara odaklandığında", "uygulamalar ekranı kapladığında" veya "uygulamalar tam ekranken" gibi seçenekler var bunları kapatırsın, yani "duraklat" seçeneğine alırsın. Sen oyun oynarken veya internette takılırken. Yani bilgisayarda herhangi bir şeyle uğraştığında performans düşmesin diye duvar kâğıdını donduruyor. Bu da performansı herhangi bir şekilde etkilemiyor. Tekrar masaüstüne döndüğünde otomatik tekrar çalışıyor. Kardeşimde de aynı işlemcili notebook var. Sadece bizdekinin ekran kartı yok Iris Xe var. Duvar kâğıdı kalitesini de yüksek kalite 30 FPS olarak ayarladım. Performasta gram düşme olmadı. Ama bu dediklerimi duraklatmaz isen oyun oynarken arkada hala wallpaper hareket etmeye devam ediyor performansı düşüyor. Onun dışında herhangi bir sorun çıkarmaz.

Anladım hocam çok teşekkürler Windows 11 kullanıyorum bir de uyumlu çalışır değil mi Wallpaper Engine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…