Çözüldü i5-1135G7 sistemde Windows 11'e geçtikten sonra mavi ekran hataları

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

eerennsc

Centipat
Daha fazla  
RAM
8 GB
Ekran kartı
İntel İrıs Xe
İşlemci
Intel® Core™ i5-1135G7
Arkadaşlar ben Windows 11'e geçtikten sonra sık sık mavi ekran hatası ile karşılaşmaya başladım. Buraya minidump dosyasını bırakıyorum. İnceleyip sebebini yazarsanız sevinirim. Donanımsal mı yoksa yazılımsal mı merak ediyorum.

Çözüm
O zaman ya disk yönetimiyle ya da başka bir şeyle alakalı sorun var. Ama kesinlikle diske dair uyarı var.
2 tane Vanguard, 1 tane de disk hatası var.

HD Tune Pro ile "quick scan" kapalı şekilde tüm disklere "error scan" yapın.

Bu aralar sanki Vanguard çok fazla hata verdirmeye başlamış.

Harbiden ya bende bayağı denk geliyorum. Bu arada HD Tune Pro ile test yaptığımda buraya sonucu yazacağım ilgilendiğiniz için sağ olun.
2 tane Vanguard, 1 tane de disk hatası var.

HD Tune Pro ile "Quick Scan" kapalı şekilde tüm disklere "Error Scan" yapın.

Bu aralar sanki Vanguard çok fazla hata verdirmeye başlamış.

Kanka yaptım testi sonucu temiz çıktı acaba o disk hatası Windows 11 ile alakalı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• resim_2022-01-01_212349.png
    resim_2022-01-01_212349.png
    29,9 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
O zaman ya disk yönetimiyle ya da başka bir şeyle alakalı sorun var. Ama kesinlikle diske dair uyarı var.

Teşekkürler kanka pekii şu an yapabileceğim başka bir test falan var mıdır?

Laptopu Teknosa'ya götürdüm, teslim ettim. Şimdi geri geldi ve diskte problem olduğunu ve değiştirdiklerini söylediler. Dediğiniz gibiymiş, teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı