i5 1135G7 ve Iris Xe sistem Forza Horizon 4 kaldırır mı?

Hagu

Hectopat
Kuzenimin laptopu.
  • Intel i5 1135G7
  • 8 GB RAM.
  • 500GB hafıza
  • İris Xe.
Oyunu kaldırır diye düşünüyorum. Ama oyun laptopu olmadığı için ısınmadan kaynaklı sıkıntı olur mu veya oyunu akıcı oynayabilir miyim?

Arkadaşlar denendi onaylandı. Bunun gibi düşük donanimli bir sisteminiz varsa oyunu degil oynamaya, yuklemeye bile calismayin boşa vakit kaybı.

Iris Xe mi kötü kanka RAM az diye mi öyle dedin.

Bu donanıma sahıp laptopa yukledım oyunu ve dusuk FPS'ten dolayı hem cok ısınıyor hem de oynatmıyor. Çok fazla kastıgı ıcın oyundan atıyor. İlk bölümü bıle gecemıyorsunuz.
Fakat görsel grafikler en düşükte ve çözünürlük çok dusuk olursa oynatır mı bılemem. Denediğimi hatırlamıyorum belki oyle calısabılır oyun.

Bu donanıma sahıp laptopa yukledım oyunu ve dusuk FPS'ten dolayı hem cok ısınıyor hem de oynatmıyor. Çok fazla kastıgı ıcın oyundan atıyor. İlk bölümü bıle gecemıyorsunuz.
Fakat görsel grafikler en düşükte ve çözünürlük çok dusuk olursa oynatır mı bılemem. Denediğimi hatırlamıyorum belki oyle calısabılır oyun.
lol cs valo pubg gibi oyunları kaldırır mı peki?

LoL CS Valorant PUBG gibi oyunları kaldırır mı peki?

Forza 4 denemiştim çamur ayarlarda 60FPS oynatıyor. En başta 16 GB RAM olmadan oyunları açması mucize olur. Ve evet en düşük ayarlarda iyi bir soğutmayla 120FPS civarı Valorant oynatıyor. PUBG denemeyin bile, ne kadar iyi soğutma olurs olsun hem güç limitinden hem de thottle yiyor 1.6GHz'e kısıyor işlemciyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı