İ5 11400 1631 TL

Asıl ilgilendiğim alan oyun, demek ki bu yükseltmeyi yapmak bana neredeyse hiçbir fayda sağlamayacak, öyleyse bana hitap etmiyor, ben de bu sorunun cevabını arıyordum. Nedense insanlar birbirlerine tartışmacı yaklaşıyorlar artık forumda.

Asıl ilgilendiğim alan oyun, demek ki bu yükseltmeyi yapmak bana neredeyse hiçbir fayda sağlamayacak, öyleyse bana hitap etmiyor, ben de bu sorunun cevabını arıyordum.

Render işleriyle kim ilgileniyor ki zaten? Hadi render ile ilgileniyorsan alırsın bir tane M.2 SSD olur biter. Oyun açısından bakılırsa hiçbir artısı yok aksine ısınma sorunu var.

Asıl ilgilendiğim alan oyun, demek ki bu yükseltmeyi yapmak bana neredeyse hiçbir fayda sağlamayacak, öyleyse bana hitap etmiyor, ben de bu sorunun cevabını arıyordum.
Aynen öyle, sadece oyun için 10400f fazlasıyla yeterli zaten, geçenleri 1100 liraya kadar düştüğünü gördük.
Bir oyuncunun nasıl bakmasını beklersin? İşlemci gücü olarak tabii 11400(F) tokatlar.
İşlem gücü derken render ve yayın performansından bahsediyorum, oyun performansını ayrı katagoriye koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…