O Onko Centipat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2021 #1 İşlemcim i5 11400 16 GB RAM var ama nedense islemci %18 civarı kullanıyor. McAfee antivirüs var ama McAfee'den dolayı değil diye düşünüyorum. Sizin dusuncenizi merak ettim. Trojan veya mining virüsü olmasından korkuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2021
İşlemcim i5 11400 16 GB RAM var ama nedense islemci %18 civarı kullanıyor. McAfee antivirüs var ama McAfee'den dolayı değil diye düşünüyorum. Sizin dusuncenizi merak ettim. Trojan veya mining virüsü olmasından korkuyorum.
Quarit Kilopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 3.944 Makaleler 1 Çözümler 25 16 Aralık 2021 #2 Görev yöneticisini açıp "işlemler" kısmının ekran görüntüsünü paylaşırsan daha iyi olur. CPU % kullanım değerinide en üste çekin sıralamayı... Artı 0 Eksi
Görev yöneticisini açıp "işlemler" kısmının ekran görüntüsünü paylaşırsan daha iyi olur. CPU % kullanım değerinide en üste çekin sıralamayı...
Kerm_e Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.312 Çözümler 2 16 Aralık 2021 #3 Malwarebytes yükleyip taratabilirsin. İyi akşamlar. Artı 0 Eksi
KS KS O Onko Centipat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2021 #4 Kerm_e dedi: Malwarebytes yükleyip taratabilirsin. İyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Yükledim rac32 mi ne çıktı virüs silmiştim geçen ama şuan %18 di Artı 0 Eksi
Kerm_e dedi: Malwarebytes yükleyip taratabilirsin. İyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Yükledim rac32 mi ne çıktı virüs silmiştim geçen ama şuan %18 di
Kerm_e Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.312 Çözümler 2 16 Aralık 2021 #5 Onko dedi: Yükledim rac32 mi ne çıktı virüs silmiştim geçen ama şu an %18'di Genişletmek için tıkla... Yukarıdaki arkadaşın dediğini yapar mısın bakalım ne kullanıyor boştayken işlemciyi. Artı 1 Eksi
Onko dedi: Yükledim rac32 mi ne çıktı virüs silmiştim geçen ama şu an %18'di Genişletmek için tıkla... Yukarıdaki arkadaşın dediğini yapar mısın bakalım ne kullanıyor boştayken işlemciyi.
KS KS O Onko Centipat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2021 #6 Kerm_e dedi: Yukarıdaki arkadaşın dediğini yapar mısın bakalım ne kullanıyor boştayken işlemi Kerm_e dedi: Yukarıdaki arkadaşın dediğini yapar mısın bakalım ne kullanıyor boştayken işlemciyi. Genişletmek için tıkla... Kerm_e dedi: Yukarıdaki arkadaşın dediğini yapar mısın bakalım ne kullanıyor boştayken işlemciyi. Genişletmek için tıkla... Şuan evde deilim de yarın atsam Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Kerm_e dedi: Yukarıdaki arkadaşın dediğini yapar mısın bakalım ne kullanıyor boştayken işlemi Kerm_e dedi: Yukarıdaki arkadaşın dediğini yapar mısın bakalım ne kullanıyor boştayken işlemciyi. Genişletmek için tıkla... Kerm_e dedi: Yukarıdaki arkadaşın dediğini yapar mısın bakalım ne kullanıyor boştayken işlemciyi. Genişletmek için tıkla... Şuan evde deilim de yarın atsam Genişletmek için tıkla...
Kerm_e Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.312 Çözümler 2 16 Aralık 2021 #7 Tamamdır. İyi geceler. Artı -1 Eksi
KS KS O Onko Centipat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2021 #8 Kerm_e dedi: Yukarıdaki arkadaşın dediğini yapar mısın bakalım ne kullanıyor boştayken işlemciyi. Genişletmek için tıkla... Kerm_e dedi: Tamamdır. İyi geceler. Genişletmek için tıkla... Cektim Dosya Ekleri IMG_20211222_173007.jpg 211,2 KB · Görüntüleme: 49 Artı 0 Eksi
Kerm_e dedi: Yukarıdaki arkadaşın dediğini yapar mısın bakalım ne kullanıyor boştayken işlemciyi. Genişletmek için tıkla... Kerm_e dedi: Tamamdır. İyi geceler. Genişletmek için tıkla... Cektim
Kerm_e Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.312 Çözümler 2 22 Aralık 2021 #9 Onko dedi: Cektim Genişletmek için tıkla... McAfee hımmm en çok o takıldı gözüme. Artı 0 Eksi
KS KS O Onko Centipat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2021 #10 Kerm_e dedi: McAfee hımmm en çok o takıldı gözüme. Genişletmek için tıkla... Ne yapım Kerm_e dedi: McAfee hımmm en çok o takıldı gözüme. Genişletmek için tıkla... Sileyimmi Artı 0 Eksi
Kerm_e dedi: McAfee hımmm en çok o takıldı gözüme. Genişletmek için tıkla... Ne yapım Kerm_e dedi: McAfee hımmm en çok o takıldı gözüme. Genişletmek için tıkla... Sileyimmi