i5 11400 işlemci için RTX 5060 Ti vs 5070 Ti

Ben 1851 soket anakart alacağım 1700'den vazgeçtim
İşlemci: Intel Ultra 7 265KF anakart: ASUS TUF Gaming B860-Plus Wi-Fi ekran kartı: 5060 Ti ne diyorsunuz iyi mi böyle?

Varsa bir rakibi burada beklıyorum, bahsettiğin 9.200 TL'lik işlemci bile oyunlarda 7.500 TL'lik i5'ten yüzde 10 güçsüz. Render performansını ve çoklu çekirdek performansından bahsetmıyorum bile.

Ben 1851 soket anakart alacağım 1700'den vazgeçtim

İşlemci: Intel Ultra 7 265KF anakart: ASUS TUF Gaming B860-Plus Wi-Fi ekran kartı: 5060 Ti ne diyorsunuz iyi mi böyle?

700 watt ATX kasaya olur değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Sana ne anlatırsam anlatayım, boşluğa konuşuyorum gibi.

Boşluğa konuşmuyon da kankam ben o akşam araştırdım biraz, 1851 ve Ultra işlemci daha iyi değil mi 1700'den?

Kanka madem bu kadar zenginsin, senin herhangi bir şeyi araştırmana gerek yok ki. Parayı basarsın en iyisini alırsın, bizde öyle bir durum yok kuruşu kuruşuna araştırırım ve o fiyata en kralını alırım. Sen boşa uğraşıyorsun.

Kankam dediğin gibi zengen olsam burada bu konuyu açmazdım madem sistem güncelliyorum imkanım varsa 1 tık daha iyisini yapayım kafasıdayım PC güncelleme işleri zırt pırt bana uygun değil bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…