Selam. Azerbaycan'da yasiyorum. Valorant, GTA V, PUBG Mobile gibi oyunlar oynayacağım bir bilgisayar istiyorum. Azerbaycan'da fiyatı 3000 manat. Tam karar veremedim iyi mi kötü mü?
hiçbirşey demeyin furylevel ile yaptıkları ürünler var rampage fury x wireless kulaklık kullanıyorum ve gerçekten fiyatına göre rakipsiz bir kulaklık. sistem konusuna gelirsek fiyatları bilmiyorum fakat rtx 3050 sistem hiçbir şekilde önermem alıncaksa nvidia tarafında rtx 3060 ti yada 3080 f/p olarak iyi kartlar onun dışında amd tarafında rx 6600 yada rx 6600xt gibi kartlar çok daha iyi olacaktır
Hiçbir şey demeyin furylevel ile yaptıkları ürünler var Rampage Fury X Wireless kulaklık kullanıyorum ve gerçekten fiyatına göre rakipsiz bir kulaklık. Sistem konusuna gelirsek fiyatları bilmiyorum fakat RTX 3050 sistem hiçbir şekilde önermem alıncaksa NVIDIA tarafında RTX 3060 Ti'ya da 3080 F/P olarak iyi kartlar onun dışında AMD tarafında RX 6600 ya da RX 6600XT gibi kartlar çok daha iyi olacaktır.
doğru ben sadece hiçbirşey demenize alındım. arkadaşımda arctis 7 wireless var onuda denedim ses kalitesi falan hatta müzikte ve ses yüksekliğinde bu kulaklık daha iyi geldi bana sadece arctis 7nin tasarımı kulağa çok rahat oturuyor bu o kadar rahat değil steelseriesin kulaklıklarının rahatlığıyla kapışacak kulaklık çok az zaten.
Hiçbir şey demeyin furylevel ile yaptıkları ürünler var Rampage Fury X Wireless kulaklık kullanıyorum ve gerçekten fiyatına göre rakipsiz bir kulaklık.