Merhabalar, başlıkta da belirttiğim gibi i5 11400 ve RTX 3060 Ti ile beraber kullanmak için monitör arıyorum. Gönül ister ki 1440p ve 165 Hertz bir monitör alayım ama fiyatları çok yüksek. Bu yüzden 24 inç ve 1080p monitör arayışı içerisindeyim hem de 3060 Ti ile daha uzun ömürlü olur gibi geliyor. Monitör için 2500 TL civarı bir bütçe ayırdım aşmak istemiyorum. Olası bir ölü pixel, ghosting sorunu gibi durumda da değişimde sorun çıkarmayacağı ve peşin fiyata 6 taksit yaptığı için Amazon üzerinden almak istiyorum. Aklımdaki modelleri paylaşıyorum, yorumlarınızı, varsa başka monitör önerilerinizi duymak isterim.
İkinize de toplu cevap vermiş olayım; 1440p monitör alabiliyor olsam kesinlikle 27 inç alırdım ama 1080p için kötü olur gibi geliyor. Gidip hiç 24 ve 27 inç monitörlere yan yana bakmadım.
Amazon dan almak istediğim için başka sitelere hiç bakmamıştım. Desiğim gibi ürün sorunlu çıkarsa amazon un hiç uğraştırmayacağından eminim.
Asus Tuf serisinin monitörleri de hoşuma gidiyor ama amazon da pahalı.
İkinize de toplu cevap vermiş olayım; 1440p monitör alabiliyor olsam kesinlikle 27 inç alırdım ama 1080p için kötü olur gibi geliyor. Gidip hiç 24 ve 27 inç monitörlere yan yana bakmadım.
Amazon'dan almak istediğim için başka sitelere hiç bakmamıştım. Desiğim gibi ürün sorunlu çıkarsa Amazon'un hiç uğraştırmayacağından eminim.
ASUS TUF serisinin monitörleri de hoşuma gidiyor ama Amazon da pahalı.
Evet monitörlerin hepsine tek tek baktım uğraşınız için teşekkür ederim arada hepsiburada satıcılı olanlar da vardı. O marka hakkında hiçbir bilgim olmadığı için pek yanaşmak istemiyorum.