R recopeekx Zeptopat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #1 Sistemim RTX 3060. i5 11400F. 16 RAM. 2nd slot. Ama Valorant'ta 300-350 alması lazımken 180-200 alıyorum yardımcı olabilir misiniz?
Sistemim RTX 3060. i5 11400F. 16 RAM. 2nd slot. Ama Valorant'ta 300-350 alması lazımken 180-200 alıyorum yardımcı olabilir misiniz?
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 9 Temmuz 2023 #2 Ekran kartını ve BIOS'u güncelleyin. Ayrıca RAM ve anakartın marka model söyler misiniz?
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.166 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #3 recopeekx dedi: Sistemim RTX 3060. i5 11400F. 16 RAM. 2nd slot. Ama Valorant'ta 300-350 alması lazımken 180-200 alıyorum yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bios ayarlarından xmp'yi açtınız mı?
recopeekx dedi: Sistemim RTX 3060. i5 11400F. 16 RAM. 2nd slot. Ama Valorant'ta 300-350 alması lazımken 180-200 alıyorum yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bios ayarlarından xmp'yi açtınız mı?
R recopeekx Zeptopat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #4 Jesus Wicked dedi: Bios ayarlarından xmp'yi açtınız mı? Genişletmek için tıkla... Knk ceza yemiştim kusura bakma valla ben xmp fln açmadım nasıl aciciam ve açmam lazımmı? ProximusTwo dedi: Ekran kartını ve BIOS'u güncelleyin. Ayrıca RAM ve anakartın marka model söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Kanka kusura bakma ceza yemiştim. İkiside güncel bende anakart asus ram valla ya hatırlamıyorum yada bilmiyorum. Son düzenleme: 9 Temmuz 2023
Jesus Wicked dedi: Bios ayarlarından xmp'yi açtınız mı? Genişletmek için tıkla... Knk ceza yemiştim kusura bakma valla ben xmp fln açmadım nasıl aciciam ve açmam lazımmı? ProximusTwo dedi: Ekran kartını ve BIOS'u güncelleyin. Ayrıca RAM ve anakartın marka model söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Kanka kusura bakma ceza yemiştim. İkiside güncel bende anakart asus ram valla ya hatırlamıyorum yada bilmiyorum.
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.166 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #5 recopeekx dedi: Knk ceza yemiştim kusura bakma valla ben xmp fln açmadım nasıl aciciam ve açmam lazımmı? Kanka kusura bakma ceza yemiştim. İkiside güncel bende anakart asus ram valla ya hatırlamıyorum yada bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ürünün anakart modelini bulun faturadan vs. Bilgi verin yardımcı olalım.
recopeekx dedi: Knk ceza yemiştim kusura bakma valla ben xmp fln açmadım nasıl aciciam ve açmam lazımmı? Kanka kusura bakma ceza yemiştim. İkiside güncel bende anakart asus ram valla ya hatırlamıyorum yada bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ürünün anakart modelini bulun faturadan vs. Bilgi verin yardımcı olalım.
R recopeekx Zeptopat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #6 Jesus Wicked dedi: Hocam ürünün anakart modelini bulun faturadan vs. bilgi verin yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... Anladim eve geçeyim sizinle iletişime geçebileceğim bir yer var mı instagram vs... Jesus Wicked dedi: Hocam ürünün anakart modelini bulun faturadan vs. bilgi verin yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... Anakart ASUS FX506HM. ProximusTwo dedi: Ekran kartını ve BIOS'u güncelleyin. Ayrıca RAM ve anakartın marka model söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Kanka kusura bakma ceza yemiştim. İkiside güncel bende Anakart ASUS FX506HM ram'in markasını bilmiyorum yada hatırlamıyorum. Son düzenleme: 9 Temmuz 2023
Jesus Wicked dedi: Hocam ürünün anakart modelini bulun faturadan vs. bilgi verin yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... Anladim eve geçeyim sizinle iletişime geçebileceğim bir yer var mı instagram vs... Jesus Wicked dedi: Hocam ürünün anakart modelini bulun faturadan vs. bilgi verin yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... Anakart ASUS FX506HM. ProximusTwo dedi: Ekran kartını ve BIOS'u güncelleyin. Ayrıca RAM ve anakartın marka model söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Kanka kusura bakma ceza yemiştim. İkiside güncel bende Anakart ASUS FX506HM ram'in markasını bilmiyorum yada hatırlamıyorum.
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 9 Temmuz 2023 #7 recopeekx dedi: Anakart ASUS FX506HM. Genişletmek için tıkla... Hocam o laptop modeli. Anakart değil.
recopeekx dedi: Anakart ASUS FX506HM. Genişletmek için tıkla... Hocam o laptop modeli. Anakart değil.
R recopeekx Zeptopat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #8 ProximusTwo dedi: Hocam o laptop modeli. Anakart değil. Genişletmek için tıkla... Knk anakart ASUS gözüküyo bumu acaba? Birde TUF Gaming Asus F15 yazıyor.Eğer bunlar değilse nerden bakabilirim? Jesus Wicked dedi: Hocam ürünün anakart modelini bulun faturadan vs. Bilgi verin yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... Knk anakart ASUS gözüküyo bumu acaba? Birde TUF Gaming Asus F15 yazıyor.Eğer bunlar değilse nerden bakabilirim? Son düzenleme: 9 Temmuz 2023
ProximusTwo dedi: Hocam o laptop modeli. Anakart değil. Genişletmek için tıkla... Knk anakart ASUS gözüküyo bumu acaba? Birde TUF Gaming Asus F15 yazıyor.Eğer bunlar değilse nerden bakabilirim? Jesus Wicked dedi: Hocam ürünün anakart modelini bulun faturadan vs. Bilgi verin yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... Knk anakart ASUS gözüküyo bumu acaba? Birde TUF Gaming Asus F15 yazıyor.Eğer bunlar değilse nerden bakabilirim?