I5 11400F %35 kullanımda 80 derece normal mi?

Taha0982694

Centipat
Daha fazla  
Merhaba işlemci sıcaklığım oyunlarda yüksek bunu diğer açtığım konularda da söylemiştim. Uzatmak istemiyorum sorum şudur işlemci frekansını bilgisayar kendi kendine düşürüyor ve LoL, Valorant, Warzone tarzı oyunlarda drop yiyorum. İşlemci soğutucu almak istiyorum ama bu problemin çözüleceği konusunda endişelerim var. Şu an yeterince param var 700 TL civarı. Önerilerinizi ve ne yapabileceğim konusunda fikirlerinizi bekliyorum. İşlemcim i5 11400F stok fan kullanıyorum. Genelde sıcaklıklarım yüzde 35 kullanımda 80 derecelere çıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı işlemci ve stok fanı bende kullanıyorum boşta 60 derece görüyor ara sıra çok ısınıyor ama donma yok şimdilik.

İşlemci macunumu sürülü onda bir problem yok en kalitelisini aldım.Bendede bir problem yoktu 8 ay oldu işte problemler boy göstermeye başladı galiba yeni bir soğutucu almam lazım.

İşlemci otomatik modda olduğu için yüksek ısı normal çünkü gücü dengesiz dağıtıyor. Sabit güçte çalıştırmayı deneyin veya bir custom soğutucu alın.
Evet bunu denemeyi düşündüm ama sistemi ilk aldığımda böyle problemlerler yoktu hocam fazla kurcalamakta istemiyorum en iyisi soğutucu almak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı