Kasa temizliği, termal macun yenileme, kule tipi bir fan almayı düşünebilirsiniz. Eğer hatanın bunlardan kaynaklandığını düşünmüyorsanız format atıp yeniden deneyebilirsiniz.
Soğutucunun tam oturduğundan emin misin bende pay bırakmıştım epey ısınmıştı.
Kasayı açamam garantisi bozulur.Kasanın hava akışı kötü ise, (örnek ön panel mesh yapıda değilse) bundan kaynaklanabilir. Kasanın yan kapağını açıp bir öyle deneyin fark ediyorsa oradan anlaşılır.
İşlemci soğutucusu da diğer bir etken, ama çok ısınan bir CPU değil 11400F, CPU sogutucu 2.planda. İlk kasa hava akışı meselesine bakın hocam.
Kasayı açtığında garantisi bozulan sistemi nereden aldınız, link var mı hocam merak ettim.Kasayı açamam garantisi bozulur.
Bir mağazadan aldım garanti kağıdının üstünde cihaz açılarak müdahale edilmesi. Cihazın parçalarında herhangi bir değişiklik yapılması durumunda garanti geçersiz sayılır yazıyor.Kasayı açtığında garantisi bozulan sistemi nereden aldınız, link var mı hocam merak ettim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.