i5 11400F 95 dereceyi görüyor

yiğiitt

Hectopat
Daha fazla  
Intel 11400F kullanıyorum bu dereceleri görüyor ne yapmam lazım? Bilgisayar kendi kendine kapanıyordu işlemci sıcaklığını görmek için uygulama indirdim yeni öğrendim böyle olduğunu.

Kasanın hava akışı kötü ise, (örnek ön panel mesh yapıda değilse) bundan kaynaklanabilir. Kasanın yan kapağını açıp bir öyle deneyin fark ediyorsa oradan anlaşılır.

İşlemci soğutucusu da diğer bir etken, ama çok ısınan bir CPU değil 11400F, CPU sogutucu 2.planda. İlk kasa hava akışı meselesine bakın hocam.

Kasanın hava akışı kötü ise, (örnek ön panel mesh yapıda değilse) bundan kaynaklanabilir. Kasanın yan kapağını açıp bir öyle deneyin fark ediyorsa oradan anlaşılır.

İşlemci soğutucusu da diğer bir etken, ama çok ısınan bir CPU değil 11400F, CPU sogutucu 2.planda. İlk kasa hava akışı meselesine bakın hocam.
Kasayı açamam garantisi bozulur.

Kasayı açtığında garantisi bozulan sistemi nereden aldınız, link var mı hocam merak ettim.
Bir mağazadan aldım garanti kağıdının üstünde cihaz açılarak müdahale edilmesi. Cihazın parçalarında herhangi bir değişiklik yapılması durumunda garanti geçersiz sayılır yazıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı