bukoo Hectopat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 153 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı : Sapphire Pulse Rx 6700 İşlemci : İntel Core İ5 11400f Anakart : Gigabyte H510M-H Ram : Gskill Ripjaws 16 GB 3200mhz SSD : Adata 500GB Legend 750 NVMe M.2 SSD Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar God of War gibi ekran kartını daha çok kullanan bir oyunda işlemcimin i511400F'in 85 derece olması normal mi?
Arkadaşlar God of War gibi ekran kartını daha çok kullanan bir oyunda işlemcimin i511400F'in 85 derece olması normal mi?
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 12 Şubat 2023 #2 Stok fan kullanıyorsan normal. Mesh kasa kullanmıyorsan yan kapağı çıkar. En yakın zamanda kule tipi CPU soğutucu al.
Stok fan kullanıyorsan normal. Mesh kasa kullanmıyorsan yan kapağı çıkar. En yakın zamanda kule tipi CPU soğutucu al.
Witcha Femtopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #3 Hocam MSI Afterburner kullanıyor musunuz?
bukoo Hectopat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 153 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı : Sapphire Pulse Rx 6700 İşlemci : İntel Core İ5 11400f Anakart : Gigabyte H510M-H Ram : Gskill Ripjaws 16 GB 3200mhz SSD : Adata 500GB Legend 750 NVMe M.2 SSD Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #4 SHYAH dedi: Stok fan kullanıyorsan normal. Mesh kasa kullanmıyorsan yan kapağı çıkar. En yakın zamanda kule tipi CPU soğutucu al. Genişletmek için tıkla... kasam cam yanı önü falan yan kapağı açtım sıcaklık mükemmel azaldı
SHYAH dedi: Stok fan kullanıyorsan normal. Mesh kasa kullanmıyorsan yan kapağı çıkar. En yakın zamanda kule tipi CPU soğutucu al. Genişletmek için tıkla... kasam cam yanı önü falan yan kapağı açtım sıcaklık mükemmel azaldı
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 12 Şubat 2023 #5 bukoo dedi: kasam cam yanı önü falan yan kapağı açtım sıcaklık mükemmel azaldı Genişletmek için tıkla... Sürekli öyle kullanmayın çok tozlanır. Toz filtresi alabilirsiniz.
bukoo dedi: kasam cam yanı önü falan yan kapağı açtım sıcaklık mükemmel azaldı Genişletmek için tıkla... Sürekli öyle kullanmayın çok tozlanır. Toz filtresi alabilirsiniz.
bukoo Hectopat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 153 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı : Sapphire Pulse Rx 6700 İşlemci : İntel Core İ5 11400f Anakart : Gigabyte H510M-H Ram : Gskill Ripjaws 16 GB 3200mhz SSD : Adata 500GB Legend 750 NVMe M.2 SSD Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #6 sadece mesh kapak satın alınabiliyor mu biliyor musunuz SHYAH dedi: Sürekli öyle kullanmayın çok tozlanır. Toz filtresi alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... sadece mesh kapak satın alınabiliyor mu biliyor musunuz veya manyetik filtrelerden mi almalıyım Son düzenleme: 12 Şubat 2023
sadece mesh kapak satın alınabiliyor mu biliyor musunuz SHYAH dedi: Sürekli öyle kullanmayın çok tozlanır. Toz filtresi alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... sadece mesh kapak satın alınabiliyor mu biliyor musunuz veya manyetik filtrelerden mi almalıyım
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 12 Şubat 2023 #7 bukoo dedi: sadece mesh kapak satın alınabiliyor mu biliyor musunuz sadece mesh kapak satın alınabiliyor mu biliyor musunuz veya manyetik filtrelerden mi almalıyım Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum maalesef. Ben de manyetik filtre bakıyorum birkaç gündür.
bukoo dedi: sadece mesh kapak satın alınabiliyor mu biliyor musunuz sadece mesh kapak satın alınabiliyor mu biliyor musunuz veya manyetik filtrelerden mi almalıyım Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum maalesef. Ben de manyetik filtre bakıyorum birkaç gündür.
bukoo Hectopat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 153 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı : Sapphire Pulse Rx 6700 İşlemci : İntel Core İ5 11400f Anakart : Gigabyte H510M-H Ram : Gskill Ripjaws 16 GB 3200mhz SSD : Adata 500GB Legend 750 NVMe M.2 SSD Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #8 SHYAH dedi: Bilmiyorum maalesef. Ben de manyetik filtre bakıyorum birkaç gündür. Genişletmek için tıkla... en mantıklısı o gibi duruyor
SHYAH dedi: Bilmiyorum maalesef. Ben de manyetik filtre bakıyorum birkaç gündür. Genişletmek için tıkla... en mantıklısı o gibi duruyor