Alicukurr Femtopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #11 bonegang dedi: Hocam neden öyle bir ekran kartı kullandınız? Tek özelliği görüntü verebilmesi. Genişletmek için tıkla... evet hocam yenı sıstem aldım ve sıstem ekran kartsız calısmayacaktı bende calısması ıcın evdekı eskı pc dekı ekran kartını takıyım dedım ambushermayki dedi: İşlemcin sana beddua ediyor haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Vallahi kral malum kartlar pahalı bütçe daha yetmıyor 3 hafta sonra alacağız inşalah Konyalı Bilgisiyarcı dedi: PCI Express 4.0 daha yeni çıktı. Genişletmek için tıkla... Evet hocam ana kartı h510m-e Son düzenleme: 8 Temmuz 2022
bonegang dedi: Hocam neden öyle bir ekran kartı kullandınız? Tek özelliği görüntü verebilmesi. Genişletmek için tıkla... evet hocam yenı sıstem aldım ve sıstem ekran kartsız calısmayacaktı bende calısması ıcın evdekı eskı pc dekı ekran kartını takıyım dedım ambushermayki dedi: İşlemcin sana beddua ediyor haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Vallahi kral malum kartlar pahalı bütçe daha yetmıyor 3 hafta sonra alacağız inşalah Konyalı Bilgisiyarcı dedi: PCI Express 4.0 daha yeni çıktı. Genişletmek için tıkla... Evet hocam ana kartı h510m-e