Cagrisinci Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 670 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2024 #1 RAM 16 Ekran kartı GTX 1650 İşlemci I5 11400F Başlarda pek olmuyor ama sonrasında çok drop giriyor ve baya rahatsız ediyor. Grafikler düşükte de en yüksekte de giriyor. Ne yapmalıyım?
Başlarda pek olmuyor ama sonrasında çok drop giriyor ve baya rahatsız ediyor. Grafikler düşükte de en yüksekte de giriyor. Ne yapmalıyım?
Meriç Çeliktekin Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 870 Makaleler 5 Çözümler 28 Yer Isle of Man - Man Adası Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2024 #2 4GB VRAM artık yetersiz dostum. Aramıza hoş geldin. Artı 0 Eksi
Hashüs6464 Decipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 1.166 Çözümler 1 7 Mayıs 2024 #3 hangi oyunlarda? Artı 0 Eksi
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.170 Makaleler 1 Çözümler 587 7 Mayıs 2024 #4 Sıcaklıkları kontrol ettin mi? Ekran kartı sürücülerin güncel mi? Hashüs6464 dedi: Hangi oyunlarda? Genişletmek için tıkla... Başlıkta yazıyor, dikkatli okuyun. Artı 0 Eksi
Sıcaklıkları kontrol ettin mi? Ekran kartı sürücülerin güncel mi? Hashüs6464 dedi: Hangi oyunlarda? Genişletmek için tıkla... Başlıkta yazıyor, dikkatli okuyun.
KS KS Cagrisinci Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 670 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #5 GFYT dedi: Sıcaklıkları kontrol ettin mi? Ekran kartı sürücülerin güncel mi? Başlıkta yazıyor, dikkatli okuyun. Genişletmek için tıkla... Sürücüler güncel, sıcaklık ise 60-70 civarında dizüstü için normal diye düşünüyorum. Meriç Çeliktekin dedi: 4GB VRAM artık yetersiz dostum. Aramıza hoş geldin. Genişletmek için tıkla... Çok oyun oynayan birisi değilim zaten bir fifa indirelim dedim günün yorgunluğunu atalım diye tat tuz hepsi gitti droplardan sonra. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Sıcaklıkları kontrol ettin mi? Ekran kartı sürücülerin güncel mi? Başlıkta yazıyor, dikkatli okuyun. Genişletmek için tıkla... Sürücüler güncel, sıcaklık ise 60-70 civarında dizüstü için normal diye düşünüyorum. Meriç Çeliktekin dedi: 4GB VRAM artık yetersiz dostum. Aramıza hoş geldin. Genişletmek için tıkla... Çok oyun oynayan birisi değilim zaten bir fifa indirelim dedim günün yorgunluğunu atalım diye tat tuz hepsi gitti droplardan sonra.
Meriç Çeliktekin Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 870 Makaleler 5 Çözümler 28 Yer Isle of Man - Man Adası Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #6 Cagrisinci dedi: Sürücüler güncel, sıcaklık ise 60-70 civarında dizüstü için normal diye düşünüyorum. Çok oyun oynayan birisi değilim zaten bir fifa indirelim dedim günün yorgunluğunu atalım diye tat tuz hepsi gitti droplardan sonra. Genişletmek için tıkla... Doğru, söyleyecek bir şeyim yok. Kaç yıllık FİFA oyuncusuyum sistem değiştirene kadar oynayamayacağım ben de. Artı 0 Eksi
Cagrisinci dedi: Sürücüler güncel, sıcaklık ise 60-70 civarında dizüstü için normal diye düşünüyorum. Çok oyun oynayan birisi değilim zaten bir fifa indirelim dedim günün yorgunluğunu atalım diye tat tuz hepsi gitti droplardan sonra. Genişletmek için tıkla... Doğru, söyleyecek bir şeyim yok. Kaç yıllık FİFA oyuncusuyum sistem değiştirene kadar oynayamayacağım ben de.