i5 11400F için Lepa AquaChanger 240mm alınır mı?

leftykaplan

Hectopat
Ekran kartı
rx 6600 xt
Anakart
asrock b560m pro4
İşlemci
intel core i5 11400f
Selam.
11400F işlemcim için ikinci el Lepa AquaChanger 240mm diye bir sıvı soğutma buldum.
Satıcı sadece sök-tak yaptım diyor.
İnternette yaptığım araştırmalarda bu soğutucunun işlemcime uyduğunu görüyorum, tavsiye eden yabancı siteler de gördüm, bir sene sonra yandığını borularından sıvı kaçırdığını iddia edenler siteler de gördüm.
Kasam Carbide Spec Delta, anakartım ASRock B560M Pro4.
Bu soğutucuyu kullanan var mı ve kasama işlemcime entegre edebilir miyim birinci sorum; ikinci sorum ise ikinci el sıvı soğutma alınır mı?
Nelere dikkat etmek gerekli, 500 TL gibi bir fiyata değer mi ve sağlığı nasıl kontrol edilir?
Teşekkürler, iyi Sosyaller.

Üzerinde bulunan fanları oldukça gürültülü. Bunun dışında eski bir ürün. Lepa zaten aktif olarak pek yeni ürün üretmiyor. Sıvı soğutmada su sızdırmazlık garantisi önemli ve bu üründe de olduğunu sanmıyorum.

Bilgi vereyim , SE-224-XT ile 60 dereceyi geçmiyor oyunlarda.

Amazon'dan aldığım 250TL'lik kule tipi sogutucu ile 11400F ısınma ve güç kisma sorunumu çözdüm
Bu soğutucu ile Cinebench R23 multide 10dakikalık testi ort 64, Max 70 derece ile güç kisma sorunu yaşamadan geçti, Single'da ise ort 48 Max 51 derece ile bitirdi
Oyunlarda ki ben özellikle BeamNG Driveda problem yasiyordum ve bu oyunda 1440p ultrada 60i geçmedi kesinlikle
RDR2 45 50 maksimum 55
GTA V 55-60 civarı sabit çakılı kaldı
Bu işlemciye hakkından fazla para döküp boyundan büyük soğutucu almamakta kararlıydım ve sanırım başardım!

Hangi soğutucu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…