A AbdullahTaha Decapat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 924 Çözümler 6 26 Mayıs 2023 #11 MarkV dedi: FPS farkı 8den 16 ya çift kanal yükseltmede bariz şekilde oluyor. Genişletmek için tıkla... Hali hazırda çift kanal kullanıyorum. 8+8 yerine 16+16 ya geçmeyi düşünüyorumç
MarkV dedi: FPS farkı 8den 16 ya çift kanal yükseltmede bariz şekilde oluyor. Genişletmek için tıkla... Hali hazırda çift kanal kullanıyorum. 8+8 yerine 16+16 ya geçmeyi düşünüyorumç
M MarkV Megapat Katılım 18 Haziran 2014 Mesajlar 961 Makaleler 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #12 AbdullahTaha dedi: Hali hazırda çift kanal kullanıyorum. 8+8 yerine 16+16 ya geçmeyi düşünüyorumç Genişletmek için tıkla... Oyun için gereksiz ama şuan tasarım uygulamarında 16gb yetmiyor render programına importlarken ram dolup bilgisayar kitleniyor. Eğer oyun içinse şuan için şart denemez veya çok fark olur denemez.
AbdullahTaha dedi: Hali hazırda çift kanal kullanıyorum. 8+8 yerine 16+16 ya geçmeyi düşünüyorumç Genişletmek için tıkla... Oyun için gereksiz ama şuan tasarım uygulamarında 16gb yetmiyor render programına importlarken ram dolup bilgisayar kitleniyor. Eğer oyun içinse şuan için şart denemez veya çok fark olur denemez.