Emma Stone
Kilopat
Daha fazla
Bir PSU öneriniz varmıdır peki?@Cihen Sığar. Bu arada kasanın içindeki PSU'yu kullanıyorsan en kısa vakitte değiştir. Bir süre idare eder ama berbat bir PSU. Onu bilesin. Bu konudaki PSU GameBooster ama PowerBoost ile bir farkı yok.
Çözüldü: PC kapanıyor, monitörde görüntü gidiyor ancak kasa çalışmaya devam ediyor
1-2 hafta kadardır etkisinden çok muzdarip olduğumuz bir durumdu, @TFP kendi sisteminde dediğim süre zarfında başlıktaki durumu kelimenin tam anlamıyla rastgele anlarda çok yaşadı. Bilgisayarı rastgele anlarda kapanıyordu, monitörde görüntü gitse de kasa çalışmaya devam ediyordu. Sistemini...www.technopat.net
Bütçe? Ayrıca şuanlık değiştirme imkanın yoksa bir süre idare eder ama ne kadar erken değiştirirsen o kadar iyi.Bir PSU öneriniz varmıdır peki?
PSU fiyatlarını bilmiyorum şu anda, o yüzden tam olarak bir bütçe söylemem yanlış olur. Bu yaz çalışıyorum para kazanacağım. Çok abartı bir fiyat da olmasını istemem.Bütçe? Ayrıca şuanlık değiştirme imkanın yoksa bir süre idare eder ama ne kadar erken değiştirirsen o kadar iyi.
Önce soğutucu mu almalıyım PSU mu?@Cihen Bütçe yeterse şunu al bitsin;
Not: Alacaksan elini çabuk tutmanı öneririm, stoğu bitebilir ve fiyatı yükselebilir.
Tamam saolun.@Cihen Sana kalmış. Ben olsam öncelikle PSU alırdım eğer şuan sıcaklıklardan bir nebze memnunsam. Değilsem ilk önce soğutucu sonra PSU.
Hocam ürünün yanında termal macun geliyor mu?Stok soğutucu yetmiyor. Sıvı soğutucu macerasına da girmeye gerek yok. Bu işlemciye hava soğutucu da yeter. Şunu al bitsin. Aynısını aynı işlemci için kullanıyorum, oyunlarda 65 dereceyi geçmiyor.
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Tamamdır saolun.@Cihen Tek sıkımlık TG-25 model macun geliyor.
Hocam merhabalar rahatsız etmiyorum umarım fakat bir sorunum var. Benim PSU'dan yanık kokusu gelmeye başladı sanırım yeni PSU almam gerekecek. Stranded deep oynuyorum GPU sıcaklığı 70 civarı cpu sıcaklığı 60 civarı kasayı açtım kokladım üst taraflardan bir koku yok ama güç kaynağının orayı koklayınca yanık kokusu geliyor. Annem demişti odanda yanık kokusu var diye ben de şimdi fark ettim. 1400 civarı param var şu an. Sizin attığınız PSU'ya baktım 80+ Bronze bir kere almışken kaliteli alıyım diyorum. Bu fiyata gold o olmazsa silver alabilir miyim?@Cihen Bütçe yeterse şunu al bitsin;
Not: Alacaksan elini çabuk tutmanı öneririm, stoğu bitebilir ve fiyatı yükselebilir.