Stok işlemci fanı ile 70 80 derecelere kadar çıkıyor ve fanın sesi gereksiz yere çok geliyor. Hem sesten hem de bu kadar ısınmasından rahatsızım 2000 ile 3000 TL arası bir bütçem var ama ne alacağımı bilemiyorum.
Stok işlemci fanı ile 70 80 derecelere kadar çıkıyor ve fanın sesi gereksiz yere çok geliyor. Hem sesten hem de bu kadar ısınmasından rahatsızım 2000 ile 3000 TL arası bir bütçem var ama ne alacağımı bilemiyorum.
Hocam işlemcinin kendi fiyatı 4bin TL civarında. İş görecek bir sıvı soğutma alınmaya kalksa aynı parayı verirsiniz ki 11400F sıvı soğutma takılacak bir işlemci değil. Hava soğutma gayet yeterli olur.
Hocam işlemcinin kendi fiyatı 4bin TL civarında. İş görecek bir sıvı soğutma alınmaya kalksa aynı parayı verirsiniz ki 11400F sıvı soğutma takılacak bir işlemci değil. Hava soğutma gayet yeterli olur.
Adam slogan atmış gitmiş
Ayrıca tercih meselesi hocam bir şey diyemeyiz kimi kişiler para parçamayım sever almışken iyisini alim bir daha uğraşımım diye düşünebilir
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.
www.gaming.gen.tr
Tavsiyem bu kadar para vermeyi kabul ediyorsanız sıvı soğutucu daha mantıklı ama fazla para vermim diyorsanız kule tipide hayli hayli işinizi görecektir.