i5-11400F işlemci için kule tipi soğutucu önerisi

Jnem

Femtopat
Daha fazla  
İşlemci
i5 11400F
Öncelikle selam
i5 11400F işlemciye sahibim, stok fan kullanıyorum. Oyunlarda işlemci sıcaklığım 95-97 dereceleri görüyor. Kule tipi soğutucu düşünüyorum. Orta karar uygun önerilerinizi bekliyorum.
Kasa: Cooler Master Masterbox K501l.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu derece ısınmaması lazım stok fan ile. 12400f kullanıyorum. Aida 64 kararlılık testinde sıcaklığım 67 derece maximum.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    116,3 KB · Görüntüleme: 35
Bu derece ısınmaması lazım stok fan ile. 12400F kullanıyorum. AIDA 64 kararlılık testinde sıcaklığım 67 derece maximum.

Hocam yaklaşık 1 sene oldu alalı termal macununu da yeni değiştirdim aynı uygulamada işlemci gerektiren bir oyun oynarken 95-97 dereceleri görüyorum.

Hocam en fazla 1500 ama 1000tl civarlarında olursa daha iyi olur

Montajda bir sorun olabilir hocam. Termal macununuz kalitelimi yoksa bilgisayarcılarda satılan 20 tl lik üründen mi?

Hocam montajı düzgün herhangi bir oynama yok gayet normal çalışıyor da termal macumda CoolerMaster ın HTK-002 macunu

214XT aldım arkadaşlar bayağı etkili bir değişim oldu Valorant oynarken 85 dereceleri gören işlemcim şu an aynı oyunda 60-65 derecelerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…