i5-11400F işlemciye fan önerisi

Daha fazla  
Anakart
H510M PRO
Merhaba i5 11400F işlemcime fan arıyorum. Stok fan kullanırken boşta 60 derece, yükte 90-95-100 dereceyi buluyor ve yaklaşık 1 sene böyle kullandım. Önerilerinizi bekliyorum. Bütçe 600-700 TL azıcık aşabilirim.

Stok fanla o kadar yüksek sıcaklıklarda çalışıyorsa bir sıkıntı vardır bu işlemciye stok fanda gayet yeterli keşke o derecelerde 1 yıl gibi uzun bir sürede kullanmasaydınız ömrünü etkiliyor sıcaklık.

Ben de bu işlemciyi ,kullanıyorum ve kesinlikle pahalı soğutuculara gerek yok , daha önce başka bir posta attığım mesaja bakın yeter. Yaptığım testin standart 65 watt da değil 121 watt da olduğuna dikkatinizi çekerim.

11400F Soğutucu

Son düzenleme:
Termal macunu kuru şu anda belki ondandır, tabikide 1 yıl boyunca bu sıcaklıkta kullanmadım. Son 4-5 aydır böyle.

Linkini atar mısınız?

Termal macunu kuru şu anda belki ondandır, tabikide 1 yıl boyunca bu sıcaklıkta kullanmadım. Son 4-5 aydır böyle.

Linkini atar mısınız?
inceleme linkini diyorsanız zaten yazdım oraya linke tıklayın mesajımı görürsünüz zaten. Yok stokta mevcut olan bir yerin linkini kast ediyorsanız , üzgünüm stokları bitirmişler bir yerde stok var görünüyor orada da fiyatta ipin ucunu kaçırmışlar , ben şubatta 234 tl ye almıştım, ona kıyasla konuşuyorum, yine de linkini atayım ama bu fiyata da almayın bence , fırsatçılar iyice cozutmuş, 2. elden bakın.

verkho2 plus

Hocam sizin attığınız ile bu aynı değil mi?

Termal macun da yenileyin, ek olarak;

Bütçe artarsa SE-224 XTS veya 214-XT önerimdir.
Peki işlemcinin boştayken 4200Mhz çalışması normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…