E Erdoss Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 400 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #21 Erdoss dedi: En ucuz performanslısı DeepCool AK400 bayağı iyi. Güzel soğutucu aldıktan sonra o ayara ne gerek var. Genişletmek için tıkla... DeepCool AK400 epeyden bul.
Erdoss dedi: En ucuz performanslısı DeepCool AK400 bayağı iyi. Güzel soğutucu aldıktan sonra o ayara ne gerek var. Genişletmek için tıkla... DeepCool AK400 epeyden bul.
B bbow Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #22 Erdoss dedi: En ucuz performanslısı DeepCool AK400 bayağı iyi. Güzel soğutucu aldıktan sonra o ayara ne gerek var. Genişletmek için tıkla... Alana kadar kalsın hocam
Erdoss dedi: En ucuz performanslısı DeepCool AK400 bayağı iyi. Güzel soğutucu aldıktan sonra o ayara ne gerek var. Genişletmek için tıkla... Alana kadar kalsın hocam
E Erdoss Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 400 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #23 bbow dedi: Hocam F7'ye basınca bunlar çıktı karşıma bunlardan biri mi acaba ya da başka bir yerden mi bulacağım. Genişletmek için tıkla... ( Sanırım ) boxed cooler dı. bbow dedi: Alana kadar kalsın hocam Genişletmek için tıkla... Tamam.
bbow dedi: Hocam F7'ye basınca bunlar çıktı karşıma bunlardan biri mi acaba ya da başka bir yerden mi bulacağım. Genişletmek için tıkla... ( Sanırım ) boxed cooler dı. bbow dedi: Alana kadar kalsın hocam Genişletmek için tıkla... Tamam.
EndoBero Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 930 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Nisan 2024 #24 bbow dedi: Hocam F7'ye basınca bunlar çıktı karşıma bunlardan biri mi acaba ya da başka bir yerden mi bulacağım. Genişletmek için tıkla... 2. ekran görüntüsünde sağ üstte Advanced diyor ona tıklaman lazım.
bbow dedi: Hocam F7'ye basınca bunlar çıktı karşıma bunlardan biri mi acaba ya da başka bir yerden mi bulacağım. Genişletmek için tıkla... 2. ekran görüntüsünde sağ üstte Advanced diyor ona tıklaman lazım.
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 1.633 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #25 bbow dedi: 1 yıldır kullanıyorum macunu değiştirmedim fanımda sistemin hazır fanı oyun kapalıyken Görev Yöneticisi bu şekilde açıpta gösterebilirim Genişletmek için tıkla... Şuan fena değil.
bbow dedi: 1 yıldır kullanıyorum macunu değiştirmedim fanımda sistemin hazır fanı oyun kapalıyken Görev Yöneticisi bu şekilde açıpta gösterebilirim Genişletmek için tıkla... Şuan fena değil.
B bbow Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #26 EndoBero dedi: 2. ekran görüntüsünde sağ üstte Advanced diyor ona tıklaman lazım. Genişletmek için tıkla... Advanced da dediğiniz ayar yok
EndoBero dedi: 2. ekran görüntüsünde sağ üstte Advanced diyor ona tıklaman lazım. Genişletmek için tıkla... Advanced da dediğiniz ayar yok
EndoBero Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 930 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Nisan 2024 #27 Atsana fotoğrafını. Bu arada termal macunu da değiştirmeyi unutma 1 yıl geçmiş demişsin.
B bbow Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #28 EndoBero dedi: Atsana fotoğrafını. Bu arada termal macunu da değiştirmeyi unutma 1 yıl geçmiş demişsin. Genişletmek için tıkla... Şimdi bir yol buldum ekran kartını çalıştırmanın Bu sefer de böyle oldu işlemciden kısmanın bir yolu var mı Dosya Ekleri 1713809580152.png 17,3 KB · Görüntüleme: 20
EndoBero dedi: Atsana fotoğrafını. Bu arada termal macunu da değiştirmeyi unutma 1 yıl geçmiş demişsin. Genişletmek için tıkla... Şimdi bir yol buldum ekran kartını çalıştırmanın Bu sefer de böyle oldu işlemciden kısmanın bir yolu var mı
EndoBero Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 930 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Nisan 2024 #29 bbow dedi: Şimdi bir yol buldum ekran kartını çalıştırmanın. Bu sefer de böyle oldu. İşlemciden kısmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Ekran kartına yük bindirmek istiyorsan oynadıgın oyunun grafik ayarlarını ve çözünürlüğünü yükselt.
bbow dedi: Şimdi bir yol buldum ekran kartını çalıştırmanın. Bu sefer de böyle oldu. İşlemciden kısmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Ekran kartına yük bindirmek istiyorsan oynadıgın oyunun grafik ayarlarını ve çözünürlüğünü yükselt.
E Erdoss Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 400 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #30 EndoBero dedi: Ekran kartına yük bindirmek istiyorsan oynadıgın oyunun grafik ayarlarını ve çözünürlüğünü yükselt. Genişletmek için tıkla... Söylendi.
EndoBero dedi: Ekran kartına yük bindirmek istiyorsan oynadıgın oyunun grafik ayarlarını ve çözünürlüğünü yükselt. Genişletmek için tıkla... Söylendi.