i5 11400F - RTX 3060 sistem PUBG'de düşük FPS veriyor

Mert Ali Köseli

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, arkadaşlarımla sürekli PUBG oynuyoruz ama benim düzelmeyen FPS problemim var, sistemim iyi olmasina ragmen grafikler en düşükteyken bile aynı 100'den yukarı bile çıkmıyor. PC güc ayarlarindan maksimum performansa ve maksimum islemci kullanımını da %100'e çektim. Var mı tavsiyesi olan?
i5 11400F
RTX 3060
16 GB RAM

Sistem gereksinimlerini karşılıyor gibi ama VRAM düşük ise 4 GB ise olabilir bende 3050 RTX var 4 GB VRAM ama kasıyor VRAM ile alakalı olabilir.

Ekran kartına reset at belirli komutlarla yapılıyor diye biliyorum cihazın güncelleme aldıysa güncelle bir de nviada panelinden bak ayarlara her şey yerinde mi diye baktın o da olmuyor kral monitörün ekran yenileme hızı veyahut internet kaynağını kontrol et kasması normal değil

Ekran kartına reset at belirli komutlarla yapılıyor diye biliyorum cihazın güncelleme aldıysa güncelle bir de nviada panelinden bak ayarlara her şey yerinde mi diye baktın o da olmuyor kral monitörün ekran yenileme hızı veyahut internet kaynağını kontrol et kasması normal değil

Reis ekran kartı kullanımı %50 bile olmuyor cogunlukle islemci 80'lerde geziyor islemciyle alakalı olabilir mi?

Kral seninki entegre grafik olmayan cinsten bir işlemci NVIDIA panelden sadece ekran kartını seç hem işlemciyi zorlamazsın hem de ekran kartının kullanımını görmüş olursun eğer baktın ki uygulama açmalarda ve PC de komutlarda gecikme oluyorsa işlemcidir eğer değilse ekran kartındadır kasayı kontrol edip bakarsın fiziksel bir problem var mı diye? Kesin birşey diyemem 11 nesil işlemci yani hemen hemen kurtarıyor da

Ne yaptın kanki çözdün mü ?

Son düzenleme:
Kral seninki entegre grafik olmayan cinsten bir işlemci NVIDIA panelden sadece ekran kartını seç hem işlemciyi zorlamazsın hem de ekran kartının kullanımını görmüş olursun eğer baktın ki uygulama açmalarda ve PC de komutlarda gecikme oluyorsa işlemcidir eğer değilse ekran kartındadır kasayı kontrol edip bakarsın fiziksel bir problem var mı diye? Kesin bir şey diyemem 11 nesil işlemci yani hemen hemen kurtarıyor da.

Ne yaptın kanki çözdün mü?

Hocam panelden sadece ekran kartı secme meselesini anlayamadım. Bununla ilgili videoların hepsi eski. Nasıl yapılacagini biliyorsan anlatırsan sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam panelden sadece ekran kartı secme meselesini anlayamadım bununla ilgili videoların hepsi eski, nasıl yapılacagini biliyorsan anlatırsan sevinirim.

Dostum NVIDIA Controller diye arat sonra gir ve şu ikisini yaptığında işlemciyi yormaz sadece ekran kartını kullanır diye biliyorum kesin bir şey diyemem.

Dosya Ekleri

• IMG_0147.jpeg
    IMG_0147.jpeg
    36,3 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_0146.jpeg
    IMG_0146.jpeg
    37,8 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı