Aykunbunyan Hectopat Katılım 10 Mayıs 2018 Mesajlar 63 7 Kasım 2022 #61 streamlabs ile alakasız lolde bu kadar az fps almam neden acaba? Onu bulamadım sebebini,streamlabs cidden ciddi fps düşürüyor 302322 dedi: Söyledim sadece ayrıca gelip saçma sapan dislike atmak neyine? Sorun Streamlabs'in, kendi bilgisayarımda denedim ve FPS düşüşleri gereksiz fazlaydı. Genişletmek için tıkla... Sorunu cozemeyecegiz gibi ( Son düzenleme: 8 Kasım 2022
streamlabs ile alakasız lolde bu kadar az fps almam neden acaba? Onu bulamadım sebebini,streamlabs cidden ciddi fps düşürüyor 302322 dedi: Söyledim sadece ayrıca gelip saçma sapan dislike atmak neyine? Sorun Streamlabs'in, kendi bilgisayarımda denedim ve FPS düşüşleri gereksiz fazlaydı. Genişletmek için tıkla... Sorunu cozemeyecegiz gibi (
3 302322 Hectopat Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 724 Çözümler 1 8 Kasım 2022 #62 Aykunbunyan dedi: Streamlabs ile alakasız LoL'de bu kadar az FPS almam neden acaba? Onu bulamadım sebebini, Streamlabs cidden ciddi FPS düşürüyor Sorunu cozemeyecegiz gibi ( Genişletmek için tıkla... Hocam OBS niye kullanmıyosunuz ki? Streamlabs bu kadar sorun edioysa değiştirin.
Aykunbunyan dedi: Streamlabs ile alakasız LoL'de bu kadar az FPS almam neden acaba? Onu bulamadım sebebini, Streamlabs cidden ciddi FPS düşürüyor Sorunu cozemeyecegiz gibi ( Genişletmek için tıkla... Hocam OBS niye kullanmıyosunuz ki? Streamlabs bu kadar sorun edioysa değiştirin.
Aykunbunyan Hectopat Katılım 10 Mayıs 2018 Mesajlar 63 8 Kasım 2022 #63 302322 dedi: Hocam OBS niye kullanmıyosunuz ki? Streamlabs bu kadar sorun edioysa değiştirin. Genişletmek için tıkla... Sorun sadece streamlabs değil ki streamlabs açık değilken de lolde 150 170 fps alıyorum
302322 dedi: Hocam OBS niye kullanmıyosunuz ki? Streamlabs bu kadar sorun edioysa değiştirin. Genişletmek için tıkla... Sorun sadece streamlabs değil ki streamlabs açık değilken de lolde 150 170 fps alıyorum
amx22 Megapat Katılım 6 Ekim 2015 Mesajlar 875 Çözümler 1 9 Kasım 2022 #64 Hocam medium ayarlarda denedinizmi bir de öyle deneyin isterseniz.
Aykunbunyan Hectopat Katılım 10 Mayıs 2018 Mesajlar 63 9 Kasım 2022 #65 amx22 dedi: Hocam medium ayarlarda denedinizmi bir de öyle deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... denedim fps değişmiyor
amx22 dedi: Hocam medium ayarlarda denedinizmi bir de öyle deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... denedim fps değişmiyor