i5 11400F RX 6600 CS:GO düşük FPS veriyor

MK061

Decapat
3-4 gün önce 1050 Ti'dan RX6600'a geçtim ve CS:GO'da aldığım FPS'ler yer yer 1050 Ti'dan bile düşük oluyor. God of War, Days Gone, FIFA 23 ve RDR2 test sonuçları normal gibi gözüküyor test yapanlarla aynı fakat CS:GO'da durum maalesef öyle değil. Sıcaklık değerleri normal. (200-300 FPS seyrediyor fakat yoğun yerlerde 140-150 ve yer yer 120'ye bile düşebiliyor.)

Sistem;

• Intel Core i5 11400F.
  • Sapphire RX 6600.
  • Crucial Ballistix 8x2 16 GB 3200 MHz RAM.
  • MSI H510M Pro.
  • FSP 550W PSU.

Windowsun olduğu diske temiz kurulum yapıp driveri tekrar kurmuştum sanırım sürücüler silinmiş oluyor. Sorunum düzelmemişti. Ayar öneriniz için teşekkürler. Benim garibime giden kısım diğer oyunlarda bir sorunla karşılaşmıyorum God Of War ultra ayarlarda 60 fps'in altına düşmüyor sorun CS:GO'da.

Sürücüyü benim belirttiğim şekilde kurup test edin. AMD'nin kontrol panelini yüklemeden sadece sürücü yükleyince performans artması veya akıcılık sorunlarının düzelmesi gibi şeyler olabiliyor. AMD sürücü tarafında çok iyi olmadığından test edin lütfen. Eğer yine düzelmezse tekrar kontrol paneli olacak şekilde yüklersiniz.

Ayrıca bağlantıdaki yöntemleri dener misin?

Bir de AMD kontrol panelini biraz kurcalayın. FPS sabitleyen veya oyuna karışan bir ayar varsa kapatın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…