D Dodger Decapat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar merhaba en fazla 15 bin TL kadar bütçem var taksitle bilgisayar alacağım bu hazır sistemi buldum INTEL I5 11400F-ASUS DUAL RX6600-8G-PRIME H510M-E-KIOXIA 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da sizce iyi midir değiştirmem gereken bir parçası var mı güç kaynağına dandik dediler benim için vatandan almak iyi olur peşin fiyatına taksit yapıyorlar.
Arkadaşlar merhaba en fazla 15 bin TL kadar bütçem var taksitle bilgisayar alacağım bu hazır sistemi buldum INTEL I5 11400F-ASUS DUAL RX6600-8G-PRIME H510M-E-KIOXIA 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da sizce iyi midir değiştirmem gereken bir parçası var mı güç kaynağına dandik dediler benim için vatandan almak iyi olur peşin fiyatına taksit yapıyorlar.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.853 Makaleler 1 Çözümler 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #2 Yani genel anlamda fena değil. Rahatlıkla bir çok oyun için yeterli. Ama evet güç kaynağını belki 3 5 ay sonra daha iyisiyle değiştirebilirsin. Ama şimdilik idare edecektir madem almaya heveslendin
Yani genel anlamda fena değil. Rahatlıkla bir çok oyun için yeterli. Ama evet güç kaynağını belki 3 5 ay sonra daha iyisiyle değiştirebilirsin. Ama şimdilik idare edecektir madem almaya heveslendin
Asabı Bozuk Adam Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 4.344 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #3 Alınmaz. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Alınmaz. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
K Kebap24 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.611 Çözümler 3 Yer Antalya 31 Ağustos 2022 #4 Güç kaynağı çöp ama alacaksanızda SSD'yi değiştirmenizi öneriririm.
5 517066 Decapat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 3.459 Çözümler 13 31 Ağustos 2022 #5 O sistem iyi. Güç kaynağı da iyi. RAM'ler iyi seçilmiş. Vatandakini alabilirsin.
D Dodger Decapat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #6 Kebap24 dedi: Güç kaynağı çöp ama alacaksanızda SSD'yi değiştirmenizi öneriririm. Genişletmek için tıkla... Ssd ne yapmamı önerirsin
Kebap24 dedi: Güç kaynağı çöp ama alacaksanızda SSD'yi değiştirmenizi öneriririm. Genişletmek için tıkla... Ssd ne yapmamı önerirsin