AEKtire Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #1 RAM 16 GB Ekran kartı RX 6600 İşlemci i5-11400F Merhaba, birkaç gündür mavi ekran sorunu ile karşı karşıyayım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim teşekkürler. Minidump dosyaları; minidump Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2023
Merhaba, birkaç gündür mavi ekran sorunu ile karşı karşıyayım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim teşekkürler. Minidump dosyaları; minidump
S Spyhis Kilopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 5.171 Makaleler 1 Çözümler 133 Yer Samsun 8 Aralık 2023 #2 @AEKtire bilgisayarda Avast var mı? Varsa kaldırın. Diğer dosyalara baktığımda Chrome da aldığınızı görüyorum. Donanım hızlandırma seçeneğini kapat Chrome da. BIOS son sürüm yükleyin. RAM EXPO ayarınızı kapatın. Default yapın. Eğer düzelmezse bir Memtest86 yap derim. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
@AEKtire bilgisayarda Avast var mı? Varsa kaldırın. Diğer dosyalara baktığımda Chrome da aldığınızı görüyorum. Donanım hızlandırma seçeneğini kapat Chrome da. BIOS son sürüm yükleyin. RAM EXPO ayarınızı kapatın. Default yapın. Eğer düzelmezse bir Memtest86 yap derim. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS AEKtire Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #3 Avast var RAM ayarını yeni değiştirdim değiştirdikten sonra oldu 2133 MHz defaultdaydı profile 1 yapmıştım defaultmu yapayım. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
Avast var RAM ayarını yeni değiştirdim değiştirdikten sonra oldu 2133 MHz defaultdaydı profile 1 yapmıştım defaultmu yapayım.
S Spyhis Kilopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 5.171 Makaleler 1 Çözümler 133 Yer Samsun 8 Aralık 2023 #4 @AEKtire defaultta kalsın. Avast kaldır bir bakayım. Artı 0 Eksi
KS KS AEKtire Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #5 Tamamdır teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
S Spyhis Kilopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 5.171 Makaleler 1 Çözümler 133 Yer Samsun 8 Aralık 2023 #6 @AEKtire hata var mı? Artı 0 Eksi
KS KS AEKtire Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #7 Spyhis dedi: @AEKtire hata var mı? Genişletmek için tıkla... dediklerinizi yapmadım hata almadım bidaha hata alırsam avastı silip rami default a çekicem şuanlık hata yok teşekkürler Artı 0 Eksi
Spyhis dedi: @AEKtire hata var mı? Genişletmek için tıkla... dediklerinizi yapmadım hata almadım bidaha hata alırsam avastı silip rami default a çekicem şuanlık hata yok teşekkürler