Creaters Hectopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 725 Çözümler 5 25 Temmuz 2022 #1 6600 XT 11400F 16 GB Ram B560M Pro 072322-5015-01.dmp drive.google.com Arkadaşlar analiz yapar mısınız?
6600 XT 11400F 16 GB Ram B560M Pro 072322-5015-01.dmp drive.google.com Arkadaşlar analiz yapar mısınız?
Vastrensien Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 465 Çözümler 13 Yer Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #2 RAM testi yapın. BİOS sürümünüzü kontrol eder misiniz? güncel değilse güncelleyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ekstra+ DISM komutlarını kullanır mısınız? DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Artı 0 Eksi
RAM testi yapın. BİOS sürümünüzü kontrol eder misiniz? güncel değilse güncelleyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ekstra+ DISM komutlarını kullanır mısınız? DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net
KS KS Creaters Hectopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 725 Çözümler 5 25 Temmuz 2022 #3 Vastrensien dedi: RAM testi yapın. BİOS sürümünüzü kontrol eder misiniz? güncel değilse güncelleyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ekstra+ DISM komutlarını kullanır mısınız? DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Genişletmek için tıkla... BIOS'u dün güncelledim. Diğer ikisini deniyorum hemen. Vastrensien dedi: RAM testi yapın. BİOS sürümünüzü kontrol eder misiniz? güncel değilse güncelleyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ekstra+ DISM komutlarını kullanır mısınız? DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Genişletmek için tıkla... RAM testinde 0 hata, DISM komutları ve sonrasında sfc /scannow komutunu yaptıktan sonra herhangi bir hataya rastlanılmadı. Son düzenleme: 25 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
Vastrensien dedi: RAM testi yapın. BİOS sürümünüzü kontrol eder misiniz? güncel değilse güncelleyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ekstra+ DISM komutlarını kullanır mısınız? DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Genişletmek için tıkla... BIOS'u dün güncelledim. Diğer ikisini deniyorum hemen. Vastrensien dedi: RAM testi yapın. BİOS sürümünüzü kontrol eder misiniz? güncel değilse güncelleyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ekstra+ DISM komutlarını kullanır mısınız? DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Genişletmek için tıkla... RAM testinde 0 hata, DISM komutları ve sonrasında sfc /scannow komutunu yaptıktan sonra herhangi bir hataya rastlanılmadı.
Vastrensien Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 465 Çözümler 13 Yer Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #4 Ben elimizdeki DMP dosyalarıyla daha fazla yardım edemem kusura bakmayın. Tekrar mavi ekran alırsanız DMP dosyalarınızı paylaşın. Artı 0 Eksi
Ben elimizdeki DMP dosyalarıyla daha fazla yardım edemem kusura bakmayın. Tekrar mavi ekran alırsanız DMP dosyalarınızı paylaşın.