Şu anlık bir bütçem yok. Amacım ekran kartını yükseltip, darboğaza 1-2 ay katlanıp işlemcimi yükseltmek.
Aslında PSU'mu 550W diye hatırlıyordum, o yüzden sipariş verirken bu konuda pek durmadım
Hocam o seviyedeki PSU'ların yeterli olacağı konusunda bence hepimiz zaten hemfikiriz.
Öncelikli olarak bu PSU ne kadar götürür. FurMark testini geldiği gibi yapacağım.
Şu anlık bir bütçem yok. Amacım ekran kartını yükseltip, darboğaza 1-2 ay katlanıp işlemcimi yükseltmek.
Aslında PSU'mu 550W diye hatırlıyordum, o yüzden sipariş verirken bu konuda pek durmadım
En ucuz NZXT PA-6B1BB-EU 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT PA-6B1BB-EU 650 W Power Supply özelliklerini incele, 2.412,86 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz NZXT PA-6B1BB-EU 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT PA-6B1BB-EU 650 W Power Supply özelliklerini incele, 2.412,86 TL'den başlayan fırsatları yakala!
PSU'nun tam modeli nedir? Megamax dediğiniz, TXII ise 500W olması muhtemel yine de RX 6700'ü (XT olmayan) çalıştırması mümkün ama gayet düşük kaliteli ve koruma yönünden eksik bir ürün. Ne kadar gider sorusuna net bir yanıt vermek pek de mümkün değil. Uzun süre sorunsuz da çalışabilir. Sınırına yakın kullanılacağı için ömrü çabuk da tükenebilir. Güvenilir mi? Şahsen, ilk fırsatta daha iyi bir modele geçmeye çalışırdım.