i5 11400F RX 6700 XT sistem donuyor ve mavi ekran veriyor

Mehmetemn1905

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
RX 6700 XT
Anakart
H510M-K
İşlemci
i5 11400F
Merhaba, birkaç gün önce RX 6700 XT aldım taktık kurduk her şey güzel devam ediyor ta ki arkadaşım bize gelene kadar. CMD'den bir komut yazdı ve bunları neden silmiyorsun deyip sildi. Geri dönüşüm kutusunu boşaltırken bir dosya için onay istedi onayladık okumadan ondan sonra PC'yi her açtığımda ekran donuyor ama fare imleci hareket ettirebiliyorum yeniden başlatmadan düzelmiyor bazen ise mavi ekran atıyor sürücü hatası bazen de Windows düzgün yüklenmemiş diyor, ekran gelmiyor. Ekran kartıyla mı alakalı yoksa Windows dosyaları zarar mı görmüş?

Format atın düzelir neden burada bildiğiniz işlemi düzeltmeden çözüm arıyorsunuz CMD dosyaları ile oynanmasını önermiyorum

Windowsunuz bozulmuş. Komut istemcisini yönetici olarak başlatıp "sfc/scannow" yazın. Bu bozuk dosyaları arar ve değiştirir ama büyük bir bozukluk varsa işe yaramaz zaten. En sağlıklısı temiz kurulum.

Sistem geri yüklemeyi deneyebilirsiniz. Sorunun kaynağını tam olarak bilmediğimizden bu işe yarayabilir. Eğer arkadaşınızın yaptığı işlemlerden sonra bu meydana gelmişse sorun çözülecektir. Tabii ki arkadaşınızın bu işlemleri yaptığı zamanın öncesine geri yükleme yapmanız gerekecek. Umarım Windows ondan önce bir tarihe geri yükleme zamanı oluşturmuştur.

Nasıl yapıldığını bilmiyorsanız:
Başlat>Arama>rstrui.exe
Çalıştırdıktan sonra farklı bir geri yükleme noktası seç
Size uygun olan bir tarih ve saat varsa seçin
Dilerseniz etkilenen programları da tarayabilirsiniz.
Bu zaman aralığında kurduğunuz oyunlar, programlar vs. silinebilir.
Etkilenen programları tarayarak bunları öğrenebilirsiniz.

Windows'unuz bozulmuş. Komut istemcisini yönetici olarak başlatıp "sfc/scannow" yazın. Bu bozuk dosyaları arar ve değiştirir ama büyük bir bozukluk varsa işe yaramaz zaten. En sağlıklısı temiz kurulum.

Teşekkür ederim bende ekran kartım yandı sandım.

@Stannex bir de konudan alakasız 500W PSU ne kadar idare eder RX 6700 XT i5-11400F H510M-K

Son düzenleme:
Teşekkür ederim bende ekran kartım yandı sandım.

@Stannex bir de konudan alakasız 500W PSU ne kadar idare eder RX 6700 XT i5-11400F H510M-K
Şu anki kullanımınızda sorun yaratmıyor ve besliyorsa başına bir şey gelmediği sürece kullanabilirsiniz. İlerde sistemde yükseltme yaparsanız ve daha fazla güç tüketecek parçalara geçiş yaparsanız değiştirmeyi düşünebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…