i5 11400F RX 6700 XT Valorant'ta düşük FPS

Burak Günay

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarımı ilk aldığımda FPS'lerim 350 400 arası geziyordu. O zaman bilgisayarımda RX6600 ve i5 11400F ASUS TUF Gaming 16 GB RAM vardıfakat bir süre sonra inanılmaz FPS dususlerıne ugradım. Oyun ıcı 120 100 FPS kadar sanıyelık dusmeler yasıyorum ıslemcı ısınıyordu cozum olarak MX4 termal macun aldım ısılar aman aman dusmedı cunku hala stok fanla kullanıyorum ama MHz dusme olmadıgı ıcın bununla alakalı olmadıgını da bılıyordum. Sonra RX 6700 XT ekledım ekran kartı olarak zaten bir fark olmayacağını bılıyordum fakat bazen AMD ekran kartlarından kaynaklı sorunlar olabiliyordu fakat yine de bir fark olmadı. Yardım edebilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz daha kısa ve öz anlatabilirsen daha iyi bir yardım yapabilirim ama anladığım kadarıyla anlık düşüşler yaşıyorsun bunun nedeni genellikle psu gücünün yetmemesinden kaynaklı olur psu almak istemezseniz amd softwaredeb MHz yi biraz düşürüp voltajı da biraz düşürürseniz büyük ihtimalle düzelecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…