Arkadaşlar selam, i5 11400F kullanıyordum, upgrade için RX 6750 XT aldım, 1080P'de biraz darboğaz yapacağını bilerek aldım. Fakat Dying Light 2'de grafik ayarlarını fullememe rağmen CPU kullanımı %95ten aşağı hiç inmiyor. Ne yapmam lazım?
Arkadaşlar selam, i5 11400F kullanıyordum, upgrade için RX 6750 XT aldım, 1080P'de biraz darboğaz yapacağını bilerek aldım. Fakat Dying Light 2'de grafik ayarlarını fullememe rağmen CPU kullanımı %95ten aşağı hiç inmiyor. Ne yapmam lazım?
Dostum adamın parası olsa işlemci zaten alır herhalde o kadarını o adamda biliyor. Adam darboğaz oluyor yazmış ve işlemcinin yükünü azaltmak istiyor, yükü ekran kartına bindirmeyecekte ne yapacak? Sanki yeni aldığı işlemci ekran kartını tam beslediğinde %99 kullanım olmayacak mı?
Birde oyun bulanık olmuyor aksine daha keskin oluyor, anti-aliasing etkisi. Tek eksi yanı altyazılar ve oyun için metinler küçük kalıyor.