M makaronna Decapat Katılım 23 Mart 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #11 525623 dedi: Yeni bir pil alıp dene, ayrıca yine yaparsa ramleri tek tek dene. Genişletmek için tıkla... Yeni pil alacağım en kısa zamanda, ramlerde bir sorun oldugunu düşünmüyorum memtest de bir sorun çıkmadı
525623 dedi: Yeni bir pil alıp dene, ayrıca yine yaparsa ramleri tek tek dene. Genişletmek için tıkla... Yeni pil alacağım en kısa zamanda, ramlerde bir sorun oldugunu düşünmüyorum memtest de bir sorun çıkmadı
5 525623 Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 5.078 Çözümler 14 1 Mart 2023 #12 makaronna dedi: Yeni pil alacağım en kısa zamanda, RAM'lerde bir sorun oldugunu düşünmüyorum Memtest de bir sorun çıkmadı Genişletmek için tıkla... Hocam bir gün geçti pil aldınız zannettim. Denemekte fayda var. RAM'de sorun olur demedim zaten slotlarda bozulabilir.
makaronna dedi: Yeni pil alacağım en kısa zamanda, RAM'lerde bir sorun oldugunu düşünmüyorum Memtest de bir sorun çıkmadı Genişletmek için tıkla... Hocam bir gün geçti pil aldınız zannettim. Denemekte fayda var. RAM'de sorun olur demedim zaten slotlarda bozulabilir.