i5 11400F sistem CS2'de aşırı düşük FPS veriyor

Saaadıç

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
msi GeForce RTX 3060 ventus 2x 12GB OC
intel core i5 11400f 11th Gen
16GB(2*8) RAM
CS2 i5 11400F sistemde en düşük ayarlarda piksel piksel 20 FPS en yüksek ayarlarda 30 FPS alıyorum şaka gibi ve artık oyundan soğuttu zaten aşırı lagım var. Hadi tamam CS'nin Türkiye serveri yok ama lagın, pingin çoğu benden kaynaklı ya bari 60 FPS alayım; CS:GO'da 250 FPS minimum alıyordum daha yüksek ayarlarda. Seçkin hesaba sahibim ödül falan alamıyorum. Bu optimizasyon halis mi? Şaka gibi!

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartınızıda belirtirseniz ona göre yorum yapabilelim işlemciniz kötü değil, CS2 işlemci ağırlıklı bir oyuncu ama ekran kartının önemi önemsenmeyecek derecede değil.

Ekran kartınızıda belirtirseniz ona göre yorum yapabilelim işlemciniz kötü değil, CS2 işlemci ağırlıklı bir oyuncu ama ekran kartının önemi önemsenmeyecek derecede değil.

Profilin daha fazla kısmına baksaydınız görecektiniz ama yazayım. RTX 3060 Ventus 2X 12 GB OC.

Profilin daha fazla kısmına baksaydınız görecektiniz ama yazayım. RTX 3060 Ventus 2X 12 GB OC

İnsanlık hali dalgınlığıma gelmiş aldığınız FPS hiç normal değil hight ayarlarda 80/90 FPS almanız gerekmekte MSI Afterburner ile ekran kartı ve işlemci değerlerini paylaşabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…