N NamıkDr Centipat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #1 GTX 1660S i5 1140F var yük altında değilken bile GPU 90 97 dereceyi görüyor. Termal macunu var nasıl çözerim bilmiyorum. Bilgisayardan pek anlamam.
GTX 1660S i5 1140F var yük altında değilken bile GPU 90 97 dereceyi görüyor. Termal macunu var nasıl çözerim bilmiyorum. Bilgisayardan pek anlamam.
Renors Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #2 GPU olduğuna emin misiniz?
Albayraks Hectopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 691 Çözümler 5 30 Haziran 2024 #3 Sana önerim bende de aynı işlemci var o derecelere çıkıyordu sorunu kule tipi soğutucu ile çözdüm Cooler Master Hyper 212 Halo Black Edition ARGB RR-S4KK-20PA-R1 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bunu taktım şimdi en fazla 60 dereceye çıkıyor kafam rahat. Albayraks dedi: Sana önerim bende de aynı işlemci var o derecelere çıkıyordu sorunu kule tipi soğutucu ile çözdüm. Cooler Master Hyper 212 Halo Black Edition ARGB RR-S4KK-20PA-R1 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bunu taktım şimdi en fazla 60 dereceye çıkıyor kafam rahat. Genişletmek için tıkla... Bu arada yanlış okumuşum galiba GPU yük altında değilken nasıl 97 dereceye çıkabilir bir hata olmalı işlemcide çıkmaz eğer soğutucu takılı ise.
Sana önerim bende de aynı işlemci var o derecelere çıkıyordu sorunu kule tipi soğutucu ile çözdüm Cooler Master Hyper 212 Halo Black Edition ARGB RR-S4KK-20PA-R1 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bunu taktım şimdi en fazla 60 dereceye çıkıyor kafam rahat. Albayraks dedi: Sana önerim bende de aynı işlemci var o derecelere çıkıyordu sorunu kule tipi soğutucu ile çözdüm. Cooler Master Hyper 212 Halo Black Edition ARGB RR-S4KK-20PA-R1 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bunu taktım şimdi en fazla 60 dereceye çıkıyor kafam rahat. Genişletmek için tıkla... Bu arada yanlış okumuşum galiba GPU yük altında değilken nasıl 97 dereceye çıkabilir bir hata olmalı işlemcide çıkmaz eğer soğutucu takılı ise.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 30 Haziran 2024 #4 Albayraks dedi: Sana önerim bende de aynı işlemci var o derecelere çıkıyordu sorunu kule tipi soğutucu ile çözdüm Cooler Master Hyper 212 Halo Black Edition ARGB RR-S4KK-20PA-R1 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bunu taktım şimdi en fazla 60 dereceye çıkıyor kafam rahat. Bu arada yanlış okumuşum galiba GPU yük altında değilken nasıl 97 dereceye çıkabilir bir hata olmalı işlemcide çıkmaz eğer soğutucu takılı ise. Genişletmek için tıkla... O hava soğutucu gereğinden fazla pahalı. O fiyata dual tower thermalrightlar var. Bende de aynı soğutucu var bu arada yaptık bir hata. NamıkDr dedi: GTX 1660S i5 1140F var yük altında değilken bile GPU 90 97 dereceyi görüyor. Termal macunu var nasıl çözerim bilmiyorum. Bilgisayardan pek anlamam. Genişletmek için tıkla... GPU da CPU da boşta 97 olmamalı stok fan bile olsa hacı bir temassızlık olabilir.
Albayraks dedi: Sana önerim bende de aynı işlemci var o derecelere çıkıyordu sorunu kule tipi soğutucu ile çözdüm Cooler Master Hyper 212 Halo Black Edition ARGB RR-S4KK-20PA-R1 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bunu taktım şimdi en fazla 60 dereceye çıkıyor kafam rahat. Bu arada yanlış okumuşum galiba GPU yük altında değilken nasıl 97 dereceye çıkabilir bir hata olmalı işlemcide çıkmaz eğer soğutucu takılı ise. Genişletmek için tıkla... O hava soğutucu gereğinden fazla pahalı. O fiyata dual tower thermalrightlar var. Bende de aynı soğutucu var bu arada yaptık bir hata. NamıkDr dedi: GTX 1660S i5 1140F var yük altında değilken bile GPU 90 97 dereceyi görüyor. Termal macunu var nasıl çözerim bilmiyorum. Bilgisayardan pek anlamam. Genişletmek için tıkla... GPU da CPU da boşta 97 olmamalı stok fan bile olsa hacı bir temassızlık olabilir.
N NamıkDr Centipat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #5 SHYAH dedi: O hava soğutucu gereğinden fazla pahalı. O fiyata dual tower thermalrightlar var. Bende de aynı soğutucu var bu arada yaptık bir hata. GPU da CPU da boşta 97 olmamalı stok fan bile olsa hacı bir temassızlık olabilir. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ben çıkarıp taktım o kadar gene olmadı
SHYAH dedi: O hava soğutucu gereğinden fazla pahalı. O fiyata dual tower thermalrightlar var. Bende de aynı soğutucu var bu arada yaptık bir hata. GPU da CPU da boşta 97 olmamalı stok fan bile olsa hacı bir temassızlık olabilir. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ben çıkarıp taktım o kadar gene olmadı
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 30 Haziran 2024 #6 NamıkDr dedi: Bilmiyorum ben çıkarıp taktım o kadar gene olmadı Genişletmek için tıkla... GPU kullanımı kaç 97 dereceyi gördüğünde?
NamıkDr dedi: Bilmiyorum ben çıkarıp taktım o kadar gene olmadı Genişletmek için tıkla... GPU kullanımı kaç 97 dereceyi gördüğünde?