Klaus Mikaelson Kilopat Katılım 13 Aralık 2017 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #1 ASUS 1060 ekran kartı i5 11400F B-460M Pro anakart 8x2 3200 Corsair RAM MSI MAG 100M kasa 1 TB Kioxia M.2 SSD Corsair 600+80 PSU Gamepower 144 Hz 1 ms monitör Arkadaşlar bütçeme uygun bu parçaları aldım. Çarşambaya elimde olur. Sizce nasıl? Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.
ASUS 1060 ekran kartı i5 11400F B-460M Pro anakart 8x2 3200 Corsair RAM MSI MAG 100M kasa 1 TB Kioxia M.2 SSD Corsair 600+80 PSU Gamepower 144 Hz 1 ms monitör Arkadaşlar bütçeme uygun bu parçaları aldım. Çarşambaya elimde olur. Sizce nasıl? Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.
T The Technologist Kilopat Katılım 14 Ocak 2018 Mesajlar 681 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #2 Monitör iyi değil. Ekran kartı daha güncel seçilebilirdi belki. Bütçeye göre yorum yapmak mantıklı tabii.
Monitör iyi değil. Ekran kartı daha güncel seçilebilirdi belki. Bütçeye göre yorum yapmak mantıklı tabii.
Klaus Mikaelson Kilopat Katılım 13 Aralık 2017 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #3 Bütçeye göre bunları aldım ekran kartına para vermedim arkadasımın The Technologist dedi: Monitör iyi değil. Ekran kartı daha güncel seçilebilirdi belki. Bütçeye göre yorum yapmak mantıklı tabii. Genişletmek için tıkla... Monitör neden iyi değil izlediğim videolarda bayağı iyi Samsung'un VA panelini kullanıyor
Bütçeye göre bunları aldım ekran kartına para vermedim arkadasımın The Technologist dedi: Monitör iyi değil. Ekran kartı daha güncel seçilebilirdi belki. Bütçeye göre yorum yapmak mantıklı tabii. Genişletmek için tıkla... Monitör neden iyi değil izlediğim videolarda bayağı iyi Samsung'un VA panelini kullanıyor
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 12 Haziran 2022 #4 Klaus Mikaelson dedi: Bütçeye göre bunları aldım ekran kartına para vermedim arkadasımın. Monitör neden iyi değil izlediğim videolarda bayağı iyi Samsung'un VA panelini kullanıyor. Genişletmek için tıkla... VA panel sıkıntı çıkarabiliyor hocam ben olsam IPS panel seçerdim sadece tercih tabii.
Klaus Mikaelson dedi: Bütçeye göre bunları aldım ekran kartına para vermedim arkadasımın. Monitör neden iyi değil izlediğim videolarda bayağı iyi Samsung'un VA panelini kullanıyor. Genişletmek için tıkla... VA panel sıkıntı çıkarabiliyor hocam ben olsam IPS panel seçerdim sadece tercih tabii.
Klaus Mikaelson Kilopat Katılım 13 Aralık 2017 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #5 CypIosh dedi: VA panel sıkıntı çıkarabiliyor hocam ben olsam IPS panel seçerdim sadece tercih tabii. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir sıkıntı.
CypIosh dedi: VA panel sıkıntı çıkarabiliyor hocam ben olsam IPS panel seçerdim sadece tercih tabii. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir sıkıntı.
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 12 Haziran 2022 #6 Klaus Mikaelson dedi: Nasıl bir sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam sadece önermediklerini biliyorum.
Klaus Mikaelson dedi: Nasıl bir sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam sadece önermediklerini biliyorum.
T The Technologist Kilopat Katılım 14 Ocak 2018 Mesajlar 681 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #7 Klaus Mikaelson dedi: Bütçeye göre bunları aldım ekran kartına para vermedim arkadasımın Monitör neden iyi değil izlediğim videolarda bayağı iyi Samsung'un VA panelini kullanıyor Genişletmek için tıkla... Panel olarak iyi zaten ama marka kalitesiz. Alır rahat kullanırsın ama problem çıkarsa bilemiyorum sonrası nasıl ilerler.
Klaus Mikaelson dedi: Bütçeye göre bunları aldım ekran kartına para vermedim arkadasımın Monitör neden iyi değil izlediğim videolarda bayağı iyi Samsung'un VA panelini kullanıyor Genişletmek için tıkla... Panel olarak iyi zaten ama marka kalitesiz. Alır rahat kullanırsın ama problem çıkarsa bilemiyorum sonrası nasıl ilerler.