Drackin Decapat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2022 #1 Merhaba, yeni bir masaüstü bilgisayar aldım. Fakat arka panele taktığım mikrofon çalışmazken, ön panele takınca çalışıyor. Bunun sebebi ve çözümü ne olabilir? CPU: Intel Core i5-11400F GPU: AMD Radeon RX 6600 8 GB. Anakart: ASUS Prime H510M-K İşletim sistemi: Windows 11 Pro. (Sürücüler kurulu) Son düzenleyen: Moderatör: 28 Aralık 2022
Merhaba, yeni bir masaüstü bilgisayar aldım. Fakat arka panele taktığım mikrofon çalışmazken, ön panele takınca çalışıyor. Bunun sebebi ve çözümü ne olabilir? CPU: Intel Core i5-11400F GPU: AMD Radeon RX 6600 8 GB. Anakart: ASUS Prime H510M-K İşletim sistemi: Windows 11 Pro. (Sürücüler kurulu)
Cihan Kurucu Hectopat Katılım 25 Şubat 2020 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2022 #2 Windows un ses efekt aygıtlarından mikrofon açık mı dostum? Veya ekstra ses kartı kullanıyorsan oradan mikrofon seçeneğini bi kontrol edebilirsin.
Windows un ses efekt aygıtlarından mikrofon açık mı dostum? Veya ekstra ses kartı kullanıyorsan oradan mikrofon seçeneğini bi kontrol edebilirsin.
Drackin Decapat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2022 #3 Cihan Kurucu dedi: Windows un ses efekt aygıtlarından mikrofon açık mı dostum? Veya ekstra ses kartı kullanıyorsan oradan mikrofon seçeneğini bi kontrol edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet, açık.
Cihan Kurucu dedi: Windows un ses efekt aygıtlarından mikrofon açık mı dostum? Veya ekstra ses kartı kullanıyorsan oradan mikrofon seçeneğini bi kontrol edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet, açık.