i5 11400F sistemde Valorant 250 FPS'den 200 FPS'e düşüyor

Alp Kasırga

Hectopat
Valorant FPS düşmesi yiyorum sürekli, işlemcim i5 11400F. Sadece Valorant ve CS:GO oynuyorum bugün olmaya başladı yardımcı olabilir misiniz?
250 260 FPS'den bir anda 200'e dusuyor.

Bilgisayarım daha 3 aylık canla başla aldım yardım lazım.

Valorant FPS düşmesi yiyorum sürekli, işlemcim i5 11400F. Sadece Valorant ve CS:GO oynuyorum bugün olmaya başladı yardımcı olabilir misiniz?
250 260 FPS'den bir anda 200'e dusuyor.

Bilgisayarım daha 3 aylık canla başla aldım yardım lazım.

Hocam adam görünce ya da sidelara girerken mi bu sorun var? Ek olarak ekranınız 240 Hz gibi yüksek değilse zaten bu kadar FPS almanıza gerek yok sabitleyebilirsiniz.

FPS oyunlarında bu aralıkta bir oynama çok anormal değil aslında. 5 FPS'den fazla bir oynar aralığı var oyunların. Bazen gelen bir güncellemenin de FPS'e bir miktar etkisi oluyor.

Yeni sisteminize henüz alışamamışsınız sanırım hocam yeni sisteme geçince yapılan ayarlar önemlidir, ekran kartı yazılımınızın Radeon Software/NVIDIA Denetim Masası ayarlarını oyun kombinasyonlu ve test ederek yaparsanız çözülür diye umuyorum hocam.

Ekran kartı sürücünüz güncel mi hocam?

Değil yeni sürümler FPS düşüşü yapar diye güncellemiyorum ve Valorant işlemci bazlı.

Hocam adam görünce ya da sidelara girerken mi bu sorun var? Ek olarak ekranınız 240 Hz gibi yüksek değilse zaten bu kadar FPS almanıza gerek yok sabitleyebilirsiniz.

Kanka normal oynarken adam gorunce de oluyor ekran kartım RX 6600 165 Hz'yim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı