SSD'yi güncelle. Valorant'da zaten o kadar FPS'yi bu sistemle alabilmen lazım. Diğer parçalar şu an için yeterince iyi fakat aynı şeyi kasa için diyemem, gamebooster şüpheli bir marka ama kasa için ek para harcamayı ben yerinde bulmuyorum, onun yerine ben olsam o parayı diğer parçalara harcarım.
ben 240+ fps almak istiyorum. şuan nedense alamıyorum. yani aslında alıyorum fakat sabit alamıyorum. bazen 200e düşüyor, o zaman ssd arttırmamın fps arttırmasıyla alakası yok
önerin için teşekkür ediyorum + bir de ssd alsam sanki iş görür gibi fazlasıyla.
ben 240+ fps almak istiyorum. şuan nedense alamıyorum. yani aslında alıyorum fakat sabit alamıyorum. bazen 200e düşüyor, o zaman ssd arttırmamın fps arttırmasıyla alakası yok
önerin için teşekkür ediyorum + bir de ssd alsam sanki iş görür gibi fazlasıyla.
Yok hocam SSD yükseltmeyiniz. Attığım anakart ve işlemciyi kullandığınız takdir 500-600 civarı fps almanız gerekli. Tabi az da olsa ekran kartında da bakıyor.