i5-11400F stres testi sırasında kaç derece olmalı?

Evet sence normal mi stok ile 100 Core frozer s ile 85 civarı?
Benim 3600 CPU ve FPU'yu aynı anda teste koyduğumda stok soğutucu ile 97 dereceye vuruyordu, normal yani. Intel'in soğutucuları AMD'ye nazaran daha dandik olduğu için 3 derece fark olmuştur.

Bende Snowman T6 var ve işlemci yük esnasında 99 derece oluyor termal macun kötü ondan olabilir mi?

Bende Snowman T6 var ve işlemci yük esnasında 99 derece oluyor termal macun kötü ondan olabilir mi?
Yüksek bir sıcaklık, Soğutucunun işlemciye tam oturduğuna emin misiniz? Sökme şansınız varsa macun yenilemenizde fayda var. Sosyalde çokça önerilen MX-4 öneririm.

Yüksek bir sıcaklık, Soğutucunun işlemciye tam oturduğuna emin misiniz? Sökme şansınız varsa macun yenilemenizde fayda var. Sosyalde çokça önerilen MX-4 öneririm.

MX-4 değil de Thermal Grizzly Kryonaut aldım hatta iyisinden. Fakat 1 gr olduğu için kesin karara varmadan yenilemek istemiyorum termal macunu. Ürün 4 aylık. Fan da işlemci de fakat stok soğutucuyla gelen termal macunu kullanıyordum. Macunu fazla sürmüş olmam da olası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…