ozgurexee Centipat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #1 RAM 16 Anakart B450M-E Arkadaşlar Turbo açıkken Valorant da işlemci kullanımı 100'e çıkıyor kapatınca normalde 50-60 da geziyor ama FPS düşüyor. Açık mı kalmalı kapalı mı?
Arkadaşlar Turbo açıkken Valorant da işlemci kullanımı 100'e çıkıyor kapatınca normalde 50-60 da geziyor ama FPS düşüyor. Açık mı kalmalı kapalı mı?
eKqx Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.210 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #2 Açık kalmalı.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.040 Çözümler 33 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #3 Sıcaklık değerleri nasıl? 70-75 Dereceyi geçmiyorsa açık kalabilir. Hatta bu sıcaklarda 80 derece bile olabilir.
Sıcaklık değerleri nasıl? 70-75 Dereceyi geçmiyorsa açık kalabilir. Hatta bu sıcaklarda 80 derece bile olabilir.
ozgurexee Centipat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #4 ŞenolGüneş dedi: Sıcaklık değerleri nasıl? 70-75 Dereceyi geçmiyorsa açık kalabilir. Hatta bu sıcaklarda 80 derece bile olabilir. Genişletmek için tıkla... hocam oyunda hep 90 derecenin üstünde genellikle 100 kullanıyor
ŞenolGüneş dedi: Sıcaklık değerleri nasıl? 70-75 Dereceyi geçmiyorsa açık kalabilir. Hatta bu sıcaklarda 80 derece bile olabilir. Genişletmek için tıkla... hocam oyunda hep 90 derecenin üstünde genellikle 100 kullanıyor
eKqx Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.210 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #5 ozgurexee dedi: Hocam oyunda hep 90 derecenin üstünde genellikle 100 kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Stok soğutucu mu?
ozgurexee dedi: Hocam oyunda hep 90 derecenin üstünde genellikle 100 kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Stok soğutucu mu?
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.040 Çözümler 33 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #6 Kasanızı temizleyin fanları temizleyin termal macun yenileyin stok soğutucuysa soğutucunuzu değiştirin.
Kasanızı temizleyin fanları temizleyin termal macun yenileyin stok soğutucuysa soğutucunuzu değiştirin.
ozgurexee Centipat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #7 eKqx dedi: Stok soğutucu mu? Genişletmek için tıkla... evett ŞenolGüneş dedi: Kasanızı temizleyin fanları temizleyin termal macun yenileyin stok soğutucuysa soğutucunuzu değiştirin. Genişletmek için tıkla... herşeyi değiştirdim
eKqx dedi: Stok soğutucu mu? Genişletmek için tıkla... evett ŞenolGüneş dedi: Kasanızı temizleyin fanları temizleyin termal macun yenileyin stok soğutucuysa soğutucunuzu değiştirin. Genişletmek için tıkla... herşeyi değiştirdim
eKqx Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.210 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #8 ozgurexee dedi: Evett. Her şeyi değiştirdim. Genişletmek için tıkla... Stok soğutucu yeterli gelmiyor olabilir veya kasanızın hava akışı iyi değil.
ozgurexee dedi: Evett. Her şeyi değiştirdim. Genişletmek için tıkla... Stok soğutucu yeterli gelmiyor olabilir veya kasanızın hava akışı iyi değil.
ozgurexee Centipat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #9 ŞenolGüneş dedi: Kasanızı temizleyin fanları temizleyin termal macun yenileyin stok soğutucuysa soğutucunuzu değiştirin. Genişletmek için tıkla... Hocam thermal grrizyl macun aldım ve temizledim gene de bir fayda etmedi sence voltaj ayarlarından olabilir mi?
ŞenolGüneş dedi: Kasanızı temizleyin fanları temizleyin termal macun yenileyin stok soğutucuysa soğutucunuzu değiştirin. Genişletmek için tıkla... Hocam thermal grrizyl macun aldım ve temizledim gene de bir fayda etmedi sence voltaj ayarlarından olabilir mi?
5 570015 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.080 Makaleler 1 Çözümler 36 8 Ağustos 2023 #10 ozgurexee dedi: Hocam thermal grrizyl macun aldım ve temizledim gene de bir fayda etmedi sence voltaj ayarlarından olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Voltaj kaça çıkıyor ki oyunda?
ozgurexee dedi: Hocam thermal grrizyl macun aldım ve temizledim gene de bir fayda etmedi sence voltaj ayarlarından olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Voltaj kaça çıkıyor ki oyunda?