i5 11400F ve RTX 3060 sistem güzel mi?

Anakartı B560 serisi yap. 11400F, H510 serisi anakartlarda tam verimli çalışmıyor güç limitini kaldırman gerek. Onun haricinde PSU olayına da katılıyorum.

Son olarak da bu işlemciye sıvı soğutmaya gerek yok, düşük bütçeli kule tipi soğutucu iş görüyor.

Sistem taş çatlasa 300W tüketecek. Rahatlıkla yeter ancak çok kalitesiz bir güç kaynağı var.
Bu sisteme ek olarak eklemem gereken bir şey var mı? Sıvı soğutucuyu ileride alacağım.
Her şeyi iyi mi bir eksiği var mı?
PSU değiştirmen lazım çok kalitesiz. Ayrıca sıvı soğutucuya ne gerek var?
Bunu al geç

Sistem taş çatlasa 300W tüketecek. Rahatlıkla yeter ancak çok kalitesiz bir güç kaynağı var.

PSU değiştirmen lazım çok kalitesiz. Ayrıca sıvı soğutucuya ne gerek var?
Bunu al geç
PSUyu değiştiremiyorum hocam hazır kasa olarak verdikleri için. Toplasam da böyle toplayamıyorum. Psu değiştirme seçeneği yok. Eğer aynı sistem sadece Psu değiştirebilirseniz lütfen linkini atar mısınız itopya üzerinden

Yeter fakat PSU kalitesiz.
Hocam psu değiştirsem kaç tl fark olur çok fazla fark olmaması gerek almam için çünkü daha monitör var
Ekstra bir PSU alıp sistemdekini satın 300 350 liraya.
Hocam çok karışık işlere girmeden almak istiyorum. İtopyada bu sistemin aynısını sadece psu değiştirip toplayabilir misiniz?.
Dediklerinize göre kasada tek eksik psu. O sorunu da halletmeme yardımcı olursanız çok güzel olur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı