Merhaba. Sistemim 3060 i5 11400F genel olarak Valorant'ta 100 200 arası FPS alıyorum önceden 300 falan alıyordum. Yardım eder misiniz? Sistem sistem sıcaklıkları.
CPU 65 derece.
GPU 60 derece.
Merhaba. Sistemim 3060 i5 11400F genel olarak Valorant'ta 100 200 arası FPS alıyorum önceden 300 falan alıyordum. Yardım eder misiniz? Sistem sistem sıcaklıkları.
CPU 65 derece.
GPU 60 derece.
Anladım hocam BIOS güncellemeyi deneyin herkes FPS artışı olduğunu söylüyor. Ancak böyle sebepsiz gere FPS düşüşleri konusunda gerçekten hiçbir fikrim olmuyor o yüzden pek bir cevap veremeyeceğim. Bilgisi olan arkadaşlar yazsın. İyi Sosyaller.
Anladım hocam BIOS güncellemeyi deneyin herkes FPS artışı olduğunu söylüyor. Ancak böyle sebepsiz gere FPS düşüşleri konusunda gerçekten hiçbir fikrim olmuyor o yüzden pek bir cevap veremeyeceğim. Bilgisi olan arkadaşlar yazsın. İyi Sosyaller.
Hocam öyle bir şeyin olma olasılığı normalde yok. Donanımsal bir sıkıntı olabilir garantiye yollayın. Sonradan okuyan arkadaşlara da cevap vereyim: BIOS güncellemeyi herkes önerir @Recep Baltaş abimize bile sorsanız günceller. Eğer ki ters bir durum olursa anakartta veya diğer parçalarda bir sıkıntı vardır normal durumlarda böyle bir şey olmaz.