owcher Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #11 veyt dedi: bios güncellediğinde bios ayarların sıfırlanır. xmp açıp dene ve performans ayarlarını yap Genişletmek için tıkla... bios ekranım izlediğim diğer videolara göre daha farklı xmp açıp ramleri 3200e çektim fakat hala 165 altı düştüğü oluyor işlemcimin %45ini falan kullanıyor valorant
veyt dedi: bios güncellediğinde bios ayarların sıfırlanır. xmp açıp dene ve performans ayarlarını yap Genişletmek için tıkla... bios ekranım izlediğim diğer videolara göre daha farklı xmp açıp ramleri 3200e çektim fakat hala 165 altı düştüğü oluyor işlemcimin %45ini falan kullanıyor valorant
veyt Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 565 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #12 resize bar açın ve havada smokelar skiller uçuşunca düşmesi normal bende de oluyor. Optimizasyon sıkıntısı.
resize bar açın ve havada smokelar skiller uçuşunca düşmesi normal bende de oluyor. Optimizasyon sıkıntısı.
owcher Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #13 veyt dedi: resize bar açın ve havada smokelar skiller uçuşunca düşmesi normal bende de oluyor. Optimizasyon sıkıntısı. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et dostum şunu yaparak düzelttim fakat pcme zararı olurmu
veyt dedi: resize bar açın ve havada smokelar skiller uçuşunca düşmesi normal bende de oluyor. Optimizasyon sıkıntısı. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et dostum şunu yaparak düzelttim fakat pcme zararı olurmu
veyt Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 565 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #14 her bilgisayarımda yapmıştım bir zararını görmedim
AliKilicc Picopat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 169 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #15 Rowaulf dedi: Ben 3050 kullanıyorum ve 250 300'ün altına inmiyor bir sıkıntı var. BIOS güncel mi? ve ram 8gb mı 16 mı? Genişletmek için tıkla... Zaten işlemcinin ne olduğu önemli, ekran kartının çok bir önemi kalmıyor o oyunda.
Rowaulf dedi: Ben 3050 kullanıyorum ve 250 300'ün altına inmiyor bir sıkıntı var. BIOS güncel mi? ve ram 8gb mı 16 mı? Genişletmek için tıkla... Zaten işlemcinin ne olduğu önemli, ekran kartının çok bir önemi kalmıyor o oyunda.