i5 11400F ve RX 6500 XT sistem iyi mi?

MegaPatch

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, benim merak ettiğim ama çok da bir bilgi sahibi olmadığım bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Ben bugünden tam bir hafta öncesinde bir sistem almıştım. Arada RTX3060 sistemler görüyorum kötü mü yaptım diye düşünüyorum o yüzden size bir soru sormak istedim.
Sistem özellikleri:
16 GB Epic X RGB 3200MHz RAM.
i5 11400F.
RX 6500 XT.
H510M-A Wi-Fi DDR4 mATX 1200p anakart.

Sizce iyi bir sistem olmuş mu? 144 Hz ASUS monitörle 11 bine aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD ve Nvidia ekran kartlarını karşılaştırmak saçma, ikisinin de birbirinden farklı olarak + yönleri var, sistem gayet iyi bir şüphen olmasın bu döneme göre fiyatı da uygun, hangi oyunları oynarsın bilmem ama Warzone, Rainbow Six Siege, Valorant gibi oyunları rahatlıkla oynayabilirsin (örnek olarak verdim bu sistem oyunların %99.9'unu açar)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bu videoyu görmüştüm de ondan dolayı sormuştum

Hocam tabii ki rtx 3060 daha iyi olurdu fakat sizde ek monitör de var 3060 alırsanız monitör alamayacaktiniz belki.

Hocam tabii ki RTX 3060 daha iyi olurdu fakat sizde ek monitör de var 3060 alırsanız monitör alamayacaktiniz belki.

Ben normalde 2 aydır falan düzgün bir sistem arıyordum toplayabileceğim baktım fiyatlar yükseliyor direk alayım dedim aldıktan 1 hafta sonrada bu videoyu gördüm.
sizce bu iyimi yoksa bekleseydim dahamı iyi olurdu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…